چگونه پروتکل های بهداشتی را در عید سعید قربان رعایت کنیم؟

  • کد خبر : 130930
  • 09 مرداد 1399 - 13:17
چگونه پروتکل های بهداشتی را در عید سعید قربان رعایت کنیم؟

کد خبر: ۱۵۹۳۷۲

تاریخ انتشار: پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ – ۱۱:۱۷

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نکاتی را در آستانه عید سعید قربان برای رعایت بهداشت در زمان ذبح دام اعلام کرد.

به گزارش نیوز، در آستانه عید سعید قربان اعلام شد:

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم : در آستانه عید سعید قربان اعلام شد:
▫️توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان
▫️به هیچ عنوان دام در منازل و معابر عمومی ذبح نشود
▫️از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبخ و عرضه می‌شوند، خودداری شود
▫️مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند
▫️افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند
▫️خونابه‌ها باید به طریق بهداشتی دفع شود
▫️ گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌ گراد در یخچال قرار داده شود
▫️جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد، مصرف شود
▫️به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند


لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=130930

ثبت نظر

-