به گزارش نیوز، سردار غلامرضا جعفری گفت:در ادامه اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مقابله با هرگونه تحرکات اراذل و اوباش در محلات،طرح پاکسازی نقاط آلوده در ۵ محله از محلات شهرستان بندرعباس اجرا شد.

وی افزود:در اجرای این طرح ضمن پاکسازی ۷ باب منزل و مخفیگاه اخلالگران،تعداد ۱۷ نفر از مخلان نظم عمومی که سوابق نارضایتی اجتماعی،ایجاد مزاحمت،شرب خمر و… داشتند طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر و در این رابطه ۳ عدد قمه و یک عدد باطوم کشف و ۶ دستگاه موتورسیکلت متعلق به اخلالگران توقیف و به یگان منتقل شدند.

کشف اقلام مکشوفه در بندر عباس

این مقام انتظامی استان، با تأکید بر استمرار طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی در سطح استان و قاطعیت پلیس در اجرای این طرح ها،خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده به همراه اقلام مکشوفه  باتشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان،اظهار داشت : با تلاش های همه جانبه و شبانه روزی انجام شده در سه ماهه اول امسال نیز ۵۷ نفر مخلان نظم عمومی دستگیر و تعداد ۱۶۸ نفر از اخلالگران نظم عمومی توسط پلیس احضار و ضمن توجیه آنان ، از متهمان تعهدات لازم اخذ شده است .




آیا این خبر مفید بود؟