طرز تهیه کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی

  • کد خبر : 394681
  • 25 فروردین 1400 - 17:35
طرز تهیه کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی

کلوچه از آن دسته از شیرینی های محبوب است که به عنوان عصرانه در کنار چایی بسیار می چسبد. امروز در این قسمت از سری مطالب چی بپزم، می‌خواهیم به شما طرز تهیه یک کلوچه‌ خوشمزه را آموزش دهیم. این کلوچه‌ی دو رنگ زیبا و خوش‌طعم که طرز تهیه بسیار راحتی دارد، می‌تواند همراه با یک لیوان چای، یک عصرانه‌ی دلپذیر در این روزهای پاییزی باشد.

مواد لازم برای کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی:

مواد لازم برای کلوچه‌ی ساده

  • آرد همه منظوره: ۲ پیمانه
  • کره: نصف پیمانه
  • پودر قند: ۸۰ گرم
  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری
  • پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد

>>>بیشتر بخوانید:

کلوچه بدون فر/شیرینی روز عید

کلوچه سیب و جو دوسر با طعم دارچین

مواد لازم برای کلوچه کاکائویی

  • آرد همه منظوره: ۱/۶ پیمانه
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۴۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند ۸۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم (نوک قاشق چای‌خوری)

نکته: دقت کنید بعد از اینکه موادتان به‌صورت خمیر شد، به مدت ۳۰ دقیقه خمیر را در یخچال بگذارید و به آن استراحت دهید.

طرز تهیه کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی:

ویدئوی زیر، راهنمای شما در طرز تهیه این کلوچه دورنگ گُل‌گلی خوشمزه خواهد بود.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=394681