آموزش تهیه خیارشور یک روزه؛ یک دورچین عالی برای کنار غذا

  • کد خبر : 375520
  • 09 بهمن 1399 - 10:58
آموزش تهیه خیارشور یک روزه؛ یک دورچین عالی برای کنار غذا

خیارشور یکی از خوشمزه‌های دورچین غذاهاست که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. روش درست کردن آن بستگی به سلیقه شما دارد. خیارشور به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می‌شود.

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود. خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.

خیارشور یک خوراکی از نوع شور است. برای تهیه خیار شور، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول‌های مشابه مانند لاکتیک اسید قرار می‌دهند.

>>>بیشتر بخوانید:

انواع ترشی و طرز تهیه آن

مواد لازم برای طرز تهیه خیارشور

  • خیار: به میزان لازم
  • سیر: ۳ حبه
  • ترخون:چند ساقه
  • سرکه: ۱/۲ لیوان
  • نمک: به ازای هر لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب جوشیده سرد: به میزان لازم

طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور

۱. خیار را کاملا شسته داخل شیشه‌های سسی بزرگ می‌ریزیم. بعد بقیه مواد را در شیشه می‌اندازیم.

۳. در اخر آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیار‌های داخل شیشه می‌ریزیم سپس درب شیشه را محکم می‌بندیم.

۴. در این مرحله ظرف‌ها را داخل قابلمه بزرگی قرار داده و داخل قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشه‌ها پر از آب میکنیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید.

۵. هر زمان که رنگ خیارها به رنگ خیارشور تغییر پیدا کرد (تقریبا ۱۵ دقیقه)، زیر شعله را خاموش میکنیم و اجازه می‌دهیم شیشه‌ها در همان آب خنک شوند.

۶. شیشه خنک شده را به مدت ۱ شب در یخچال نگهداری کنید و پس از آن خیارشور یک روزه شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه خیار شور یک روزه!

نکته:

  • دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید و یا شیشه‌ها را یک‌دفعه در آب جوش قرار ندهید چون باعث شکستن ظرف می‌شود.
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=375520

برچسب ها

ثبت نظر

-