طرز تهیه ناسی‌ لماک؛ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی

  • کد خبر : 367408
  • 14 شهریور 1400 - 14:30
طرز تهیه ناسی‌ لماک؛ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی

به گزارش نیوز: ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌ عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.این غذای خوش عطر به قدری لذیذ است که بعد از خوردن آن، دیگر طعم برنج سنتی را دوست نخواهید داشت. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و همین‌ باعث می‌شود افراد کنجکاو شوند آن را بچشند. در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه ناسی‌ لماک:

طرز تهیه ناسی‌ لماک

مواد لازم برای طرز تهیه ناسی‌ لماک (یک پرس)

  • برنج تایلندی یک پیمانه
  • شیرنارگیل دو لیوان
  • کره‌حیوانی: به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • میگوپفکی ۱۲۰ گرم
  • پیازچه و تره‌فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه ناسی‌ لماک

۱٫ برنج را بگذارید به مدت ۱۲ساعت با شیرنارگیل خیس بخورد و پس از آن مانند برنج ایرانی، روی گاز بجوشد و آبکش کنید.

۲٫ سپس برنج را داخل یک ظرف تفلون با کره‌حیوانی و کمی زعفران تفت دهید.

۳٫ فلفل‌دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و در کره تفت دهید.

طرز تهیه ناسی‌ لماک

۴٫ میگوپفکی‌ها را هم داخل کره تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

۵٫ فلفل را به میگوها اضافه کنید و با هم تفت دهید. از طرف دیگر، تره‌فرنگی و پیازچه خرد‌شده را هم در کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس به میگو و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶٫ برای طرز تهیه ناسی‌ لماک برنجی را که آبکش کرده‌اید داخل قالب بریزید و کمی که بالا آمد، قسمتی از این مواد ترکیب‌شده را لای برنج ریخته و بخشی از آن را هم برای تزئین نگه دارید و در انتها، برنج باقی‌مانده را هم روی موادتان بریزید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پیتزا لهجمون با سس سیر

۷٫ فر را حدود یک‌ربع قبل با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب برنج را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.

۸٫ مراحل پخت که کامل شد، برنج را از قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید. سپس باقی‌مانده موادی را که از قبل نگه داشته‌اید، برای تزئین در اطراف برنج و روی آن بریزید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367408

ثبت نظر

-