طرز تهیه آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

  • کد خبر : 367235
  • 05 بهمن 1399 - 2:28
طرز تهیه آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

روستای کندلوس با آب و هوای ییلاقی در دامنه‌های سبز وخرم رشته‌های کوه‌های البرز در منطقه کجور نوشهر در استان مازندران، ایران واقع شده‌است. کندلوس به علت موقعیت تاریخی خود و آب و هوای مطبوعش از روستاهای گردشگری و ییلاقی مازندران محسوب می‌شود.این روستا جزو روستاهای برتر ایران است و از اهداف گردشگری کشور محسوب می‌شود.

بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

آش بیشت واش

 

مواد لازم جهت تهیه آش بیشت واش

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
  • زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
  • سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
  • شیر:  ۱.۵ لیتر
  • عدس: ۲ پیمانه

>>>بیشتر بخوانید:

آش شوربای زیره/غذای استان کرمان

 

طرز تهیه آش بیشت واش

۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

۳. حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.

آش بیشت واش

 

سایر نکات

  • میتوانید از گردو آسیاب شده هم در این غذا استفاده کنید.
  • هرچه گردو شما بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر است.
  • معمولا این غذا با نمک سرو میشود اما میتوان به آن شکر هم اضافه کرد.
  • میتوانید برای پخت عدس هم از شیر استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.
  • اگر اسفناج موجود نبود از برگ چغندر یا جعفری یا سبزی آش استفاده کنید.
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367235

ثبت نظر

-