
ونگر در ادامه گفت که برنامه دارد که در آینده به آرسنال برگردد و فاش کرد که در دو سال اخیر هم باشگاه او را فراخوانده، اما خودش آن را رد کرده است. او ادامه داد: من یک روز به آرسنال بازخواهم گشت. بله باشگاه از من خواست که برگردم، اما من به این نتیجه رسیدم که بهتر است رابطهام با آرسنال به کلی قطع شود. در ابتدای جداییام از آرسنال، بعد از آن همه سال کار در آرسنال، اوقات سختی را تجربه میکردم، اما با این وجود میدانستم که بهتر است از دور نظارهگر اوضاع این باشگاه باشم.
آرسنال پس از انتصاب اونای امری به جای ونگر، سال گذشته میکل آرتتا کاپیتان سابق این تیم را بهعنوان سرمربی جدیدش منصوب کرد. ونگر با ابراز خوشبینی درباره آینده آرسنال با هدایت آرتتا گفت: آرتتا توانسته قدرت را به آرسنال برگرداند. آنها فصل گذشته پایان خوبی داشتند اگرچه در نهایت لیگ برتر را با امتیازات پایینی به پایان رساندند.
ونگر ۷۰ ساله فاش کرد که در دوران مربیگریاش فرصت هدایت دیگر تیمهای بزرگ اروپایی مانند یوونتوس، رئال مادرید و بایرن مونیخ را هم داشته است. او همچنین اعتراف کرد که باشگاه پاریسنژرمن فرانسه بیش از یک بار برای استخدام او تلاش کرده است.
ونگر اظهار داشت: پاریسنژرمن بیش از چند بار به من پیشنهاد داد. منچستریونایتد؟ بله آنها هم به من پیشنهاد دادند، اما به شما نمیگویم که این اتفاق دقیقاً چه زمانی رخ داد.
سرمربی فرانسوی سابق توپچیها که اکنون مسئول توسعه جهانی فوتبال فیفا است، تأکید کرد برخلاف رقیب اسکاتلندی سابقش سرالکس فرگوسن که در هیئت مدیره باشگاه منچستریونایتد ایفای نقش میکند، او هیچگونه ارتباطی با آرسنالیها ندارد و مطمئن نیست که بخواهد مربیگری را از سر بگیرد.
او که پیش از آرسنال هدایت تیمهای موناکو و نانسی فرانسه را برعهده داشت، گفت: مطمئن نیستم که بخواهم دوباره مربیگری کنم. من ۴۰ سال از عمرم را هر روز صرف این کار کردم. الان اوقاتم را با ورزش، سر زدن به اعضای خانوادهام، تعطیلات و مطالعه سپری میکنم. از زندگیام به شیوهای معقول لذت میبرم، چون بعد از ۳۰، ۴۰ سال کار و نظم، خسته شدهام.












تعبیر خواب
قیمت ارز
فال حافظ