طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین

  • کد خبر : 78289
  • 17 شهریور 1400 - 12:26
طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین

به گزارش نیوز: دمنوش عناب و زرشک سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین “ث” هست و همچنین هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خون می‌باشد. دم‌نوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه‌شون خیلی خیلی زیاده و می‌تونیم انواع مختلف دم‌نوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم.در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرزتهیه دم‌نوش عناب و زرشک:

دمنوش عناب و زرشک یکی از مقوی ترین و قدیمی ترین دمنوش ها می باشد و سرشاز ار آهن و فسفر است و برای گردش خون بسیار مناسب است، افزایش ایمنی بدن، کاهش وزن، تقویت استخوان بندی … و هزاران خواص خوب دیگر را دارا می باشد برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.

مواد لازم برای طرزتهیه دم‌نوش عناب و زرشک

آب……………۲ فنجان
عناب…………..۱۶ عدد
زرشک……………۲ قاشق غذاخوری سرخالی

طرزتهیه دم‌نوش عناب و زرشک

مراحل طرزتهیه دم‌نوش عناب و زرشک

۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزه‌ی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحت‌تر مزه شون رو آزاد کنن.
۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.
۳. حالا عناب‌های خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.

>>>بیشتر بخوانید:

با این چند دمنوش ساده، ریه خود را سم زدایی کنید!

۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.
۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ میدن و دمنوش حاضره.
۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=78289

ثبت نظر

-