3 نوع دسر برای افراد دیابتی؛ دسر خوشمزه ای که دیابتی ها می تواند بخورند

  • کد خبر : 72869
  • 30 اردیبهشت 1399 - 14:06
3 نوع دسر برای افراد دیابتی؛ دسر خوشمزه ای که دیابتی ها می تواند بخورند

خصوصیت یک دسر مناسب برای افراد دیابتی داشتن کالری کمتر، کربوهیدرات و چربی اشباع کم است، ازسوی دیگرتعیین مقداری که در هر وعده می توانید در روز از آن مصرف نمایید موضوع بسیار مهمی است که باید با توجه به وضعیت بدنی و سلامت شما بطور اختصاصی تعیین شود. به همین علت مشاوره با کارشناس تغذیه ی دیابت به شما درتعیین اصول و خط مشی کلی تغذیه ای کمک خواهد کرد.

>>>بیشتر بخوانید:

دیابتی ها بهتر است چه غذایی بخورند؟

 

دسر برای دیابتی ها

دسر خوشمزه ای که دیابتی ها هم می توانند بخورند.دسر برای دیابتی ها در این مطلب شمارو با چند دسر کم ‌کربوهیدرات که با شیرین‌کننده‌های طبیعی شیرین می‌شوند.

  موس رُزبری و موز

مواد لازم

۱-سفیده تخم مرغ (خام) – ۲ عدد

۲-پودر استویا (شیرین برگ)- ۱ قاشق غذاخوری

۳-موز یخ زده – ۱۰۰ گرم

۴-تمشک منجمد – ۵۰ گرم

۵-انواع توت تازه (اختیاری)

روش تهیه

۱- استویا یکی از بهترین شیرین‌کننده‌های طبیعی است که می‌توانید آن را جایگزین شکر کنید.۲- به وسیله یک همزن برقی پودر سویا و سفیده تخم مرغ را با هم به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.۳- سپس موز و انواع توت را اضافه و مواد را آن‌قدر با هم ترکیب کنید تا صورتی رنگ شود.۴- باقی میوه‌ها را داخل لیوان قرار دهید و مایه دسر را روی آن‌ها بریزید.

 دسر ماست بستنی

مواد لازم

۱- ماست ایسلندی – ۷۰ گرم

۲- پودرپروتئین وانیلی – ۱۵ گرم

۳- پودر کاکائو- ۱ قاشق چای خوری

۴- شکر قهوه‌ای – نصف فنجان

۵- عصاره وانیل – ۱ قاشق چای خوری

۶- استویا – ۲ قاشق غذاخوری

۷- بادام و انواع توت‌ها (اختیاری)

 دسر ماست بستنی

روش تهیه

۱- مخلوط ماست، پودر پروتئین، کاکائو، استویا و عصاره وانیل را داخل مخلوط‌کن بریزید و به‌طور کامل با هم مخلوط کنید.۲- اگر مخلوط‌کن ندارید به کمک لیسک این کار را انجام دهید. مخلوط را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر یا بستنی‌ساز بریزید.۳-  هر نیم ساعت یک‌بار آن را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ نزند. دسر را همراه بادام تازه و انواع توت سرو کنید.

 چیز کیک

مواد لازم

۱- پنیر کم‌چرب – ۲۴۰ گرم

۲- سفیده تخم مرغ – ۲عدد

۳- پودر پروتئین وانیلی- ۱ قاشق چای خوری

۴- استویا – ۱ قاشق غذاخوری

۵- عصاره وانیل – ۱ قاشق چای خوری

۶- ژله توت فرنگی بدون قند – ۱ بسته

۷- آب – به میزان لازم

دسر برای دیابتی ها

روش تهیه

۱-فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.۲- ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید.۳- داخل مخلوط‌کن سفیده تخم مرغ و پنیر را هم بزنید تا کاملا نرم و صاف شود.۴- حالا داخل یک کاسه مایه پنیری را همراه پودر پروتئین، استویا و عصاره وانیل مخلوط کنید. مایه چیز کیک را داخل یک تابه کوچک بریزید و تابه را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از این ‌که کاملا خنک شد، مایه ژله را روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=72869

برچسب ها

ثبت نظر

-