به گزارش نیوز: در ظاهر، بالا بردن ایمنی بدن آسان است، اما انجام دادن آن به چند دلیل مشکل است. سیستم ایمنی تک بعدی نیست و برای عملکرد بهتر نیاز به تعادل و هماهنگی دارد. حقایق زیادی در مورد پیچیدگیها و درهم تنیدگیهای پاسخ سیستم ایمنی وجود دارد که هنوز محققان از آنها اطلاعاتی ندارند.
از مصرف غذاهای فرآوری شده خودداری کنید
یک روش ساده برای بالا بردن ایمنی بدن ، حفظ رژیم غذایی تازه و پر از ویتامین است، دکتر لوئیزا پته، متخصص قلب و عروق در این خصوص گفت: مواد غذایی فست فودی و ناسالم التهاب را افرایش داده و سیستم ایمنی بدن را تخریب میکنند، مصرف مواد غذایی ارگانیک و فاقد قندهای مصوعی، میتواند از ابتلا به انواع بیماریهای ویروسی موثر باشد.»
یک برنامه غذایی سالم تهیه کنید
یک برنامه غذایی سالم و متشکل از مواد مغذی به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک میکند. دکتر پیتر میگوید: «میوهها و سبزیجات حاوی اجزای طبیعی به نام فیتونها هستند که به محافظت در برابر التهاب کمک میکنند.
چربیهای سالم مانند چربیهای اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا ۳ نیز به کنترل التهاب کمک میکنند. غذاهای پر از چربی اشباع و فراوری شده باعث افزایش التهاب و تضعیف سیستم ایمنی شما میشوند.»
>>>بیشتر بخوانید:
دمنوش برای تقویت سیستم ایمنی بدن
سیر و پیاز مصرف کنید
بالا بردن ایمنی بدن ؛ دکتر پتر معتقد است بهتر است در حد توان خود برای تقویت بدن خود سیر و پیاز مصرف کنید. وی گفت: «سیر سرشار از آلیسین است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به مبارزه با سرماخوردگی کمک میکند.
علاوه بر این، دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است که به مبارزه با عفونتهای ویروسی و باکتریها کمک میکند. از طرف دیگر پیاز سرشار از کوئرستین است. این یک فلاونوئید و آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند است که دارای اثرات تنظیم هیستامین و خواص ضد ویروسی است و به ایمنی بدن کمک میکند. پیازها حاوی مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی مانند ترکیبات گوگرد، سلنیوم، روی و ویتامین C. هستند.»
خوراکیهای سبز بخورید
دکتر پتر تشویق میکند که رژیم غذایی خود را سبز نگه دارید. کلم بروکلی و اسفناج هر دو پر از ویتامینهای A.، C. و D. هستند و البته سرشار از فیبر و آنتی اکسیدانها هستند که باعث افزایش توانایی بالا بردن ایمنی بدن در مبارزه با عفونت میشوند.
غذاهای غنی از ویتامین D
ویتامین D. یک عنصر اساسی در است. چند غذای سرشار از ویتامین D. شامل ماهی، تخم مرغ، قارچ، صدف و خاویار است. دکتر پتر میگوید: «گاهی مصرف منظم ویتامین بهتر از واکسنها هستند و در فصل زمستان برای مقابله با عفونتهای ویروسی بسیار محبوب هستند، زیرا ویتامین D. یک تعدیل کننده قوی است و ایمنی طبیعی را تقویت میکند.»