مردم هنگام خرید زولبیا و بامیه دقت کنند که رنگ آن باید روشن و شفاف باشد و کدر بودن، خشک بودن یا وجود لکه بر روی زولبیا و بامیه نشان دهنده روغن نامناسب یا مانده بودن آن است.
زولبیا و بامیه یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان است. این شیرینی محبوب به دلیل وجود کالری، چربی و قند فراوان ، در صورت مصرف بیش از حد برای سلامتی مضر می باشد. در این ماه به واسطه عوض شدن عادات غذایی روزه داران باید بیشتر به نوع غذاها و همچنین مقدار آن توجه کنند تا پس از ماه رمضان افراد دچار بیماری های مختلف نشوند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن مضر است از مردم خواست تا از خرید نوع رنگی این شیرینی خودداری کنند.
زولبیا و بامیه ناسالم
محمدحسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به ناسالم بودن زولبیا و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمیشود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن میشود.
>>>بیشتر بخوانید:
بلاهایی که مصرف زولبیا و بامیه بر سر بدن میآورد
میزان بالای چربی و قند
وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمیکنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید میدانند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: زولبیا و بامیههای رنگی که اخیراً به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق میشود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیههای رنگی معمولاً در مکانهای بهداشتی تهیه نمیشوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
جایگزین زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه ناسالم؛ مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیبرسان کنند.