طرز تهیه شیر برنج/افطاری شب سیزدهم

  • کد خبر : 56430
  • 06 اردیبهشت 1400 - 8:30
طرز تهیه شیر برنج/افطاری شب سیزدهم

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که از گذشته مادربزرگ ها درست می کردند و می توان گفت کودکانمان نیز بسیار دوست دارند همین شیربرنج خودمان است. گاهی اوقات که زمان زیادی ندارم این دسر خوش مزه را درست می کنم و همه از خوردن آن لذت می بریم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.

 شیربرنج از دسرهای جذابیست که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که مواد زیادی لازم ندارد و خانم های خوش سلیقه می توانند آن را با چشم نواز ترین روش تزیین کنند. و به صورت رژیمی درست کنند.

طرز تهیه شیر برنج

مواد لازم:

برنج نیم دانه: 1 لیوان

گلاب: نصف لیوان

شکر: 1/5 لیوان

شیر پرچرب:1 لیتر

هل ساییده شده: 1 قاشق چای‌خوری

خامه: 2 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیر برنج

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه چند غذای مقوی مناسب برای افطار

طرز تهیه شیر برنج

1.  برنج را از شب قبل خیس کنید. برای شیربرنج برنج هرچه ریزتر باشد بهتر است.


2. برنج را با 2 یپمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود و له شود.


3. در این مرحله شیر و خامه را به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.


4. بعد از به جوش آمدن ، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله دسر را کمی بچشید تا در صورت دل خواه، شکر بیشتری اضافه کنید.


5. حرارت را کم کرده و حدود ۱1 تا 2 ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.


6. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.


7. غذا را تا زمانی که داغ  است، در ظرفی مناسب بریزید زیرا بهد از دقایقی سفت می شود و به اصطلاح می بندد و بعد روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=56430
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-