طرز تهیه آش رشته/افطاری شب پانزدهم ماه رمضان

  • کد خبر : 56268
  • 08 اردیبهشت 1400 - 8:50
طرز تهیه آش رشته/افطاری شب پانزدهم ماه رمضان

سفره خود را با کاسه ای تزیین شده از آش رشته بیارایید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.هیچ غذایی هر چقدر هم مدرن باشد نمی تواند جای غذاهای سنتی و مورد علاقه مادر بزرگ ها بگیرد مخصوصا اگر این غذای سنتی آش رشته باشد که طرفداران بی شماری نیز دارد مخصوصا که در هوای سرد یا ماه مبارک رمضان بر سر سفره پربرکت افطار قرار گیرد. غذایی که عموما در جمع‌های دوستانه و خانوادگی درست می‌شود و به یادها می ماند.

بیشترین خاطره‌ها از جمع‌هایی است که آش رشته همیشه پای ثابت آن بوده است. از دورهمی‌ها گرفته تا نذری‌ها و شب‌های رمضان. آش رشته اما در عین ساده بودنش فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آنها می‌توانید بهترین با پختی عالی کاری کنید تا مزه آن تا مدت ها به یاد عزیزانتان بماند. و فوت کوزه‌گری‌اش را به‌عنوان یک راز برای جمع‌کردن دوستان و خانواده دور هم نگه دارید. با ما همراه باشید با پخت بهترین آش رشته!

آن چه که برای پخت این آش نیاز دارید:

 

سبزی آش (تره،جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو

لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف لیوان

رشته آش: نصف بسته

پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوش مزه‌تر می‌شود

نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم

کشک: هر چقدر دوست داشتید

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش شله‌ قلمکار/ افطاری شب چهارم ماه رمضان

طرز تهیه آش رشته

 

مرحله اول:

حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و سپس کامل بپزید.


مرحله دوم:

برای این  آش، باید ۶ عدد پیاز بزرگ را پوست گرفه نگینی خرد کرده و بعد سرخ کنید.


مرحله سوم:

سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.


مرحله چهارم:

در مرحله بعدی وقتی دیدید حبوبات پخته شده اضافه کنید.


مرحله پنجم:

زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که میزان رشته نباید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که میزان رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد اگر دیدید اش سفت شده کمی اب جوش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد.


مرحله ششم:

زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود.


مرحله هفتم:

سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.


مرحله هشتم:

در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد. بعد از زمان داده شده آش شما آماده است. نووش جاان

نکات طلایی و فوت و فن‌ها:

 

–  همیشه از قابلمه بزرگ برای پخت اش استفاده کنید. سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها بهم نچسبند.

– سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شوند این به خاطر این است که اگر زیاد ریز باشند هم آب می شوند و هم دیده نمی شوند.

– نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید تا آش شما شور نشود.

– برای اینکه آش شما جا افتاده باشد نیاز است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

– اندازه آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب اولیه دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیاد تر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

– رشته تازه و سبزی مخصوص آش که تازه هم با شد می تواند یکی از رازهای بینظیر بودن آشتان شود

– سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط کنید و بعد به آش اضافه کنید.

– حبوبات را حتما از روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و بهتر پخته شود.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=56268
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-