نیوز: اگر از غذاهای تکراری و روز مره خسته شده اید و به دنبال امتحان کردن یک غذای جدید و متفاوت هستید نیوز به شما واویشگا سنگدون مرغ را پیشنهاد می دهد.
موادلازم واویشگا سنگدون مرغ:
سنگدون مرغ:۴۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد بزرگ
سیر:۳حبه
نمک-فلفل_زردچوبه:به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی:۳ ق ع
آب انار ترش:نصف پیمانه
فلفل دلمه ای: نصف ۱ عدد فلفل متوسط
آب جوش و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه واویشگا سنگدون مرغ:
- اول از همه یه دونه پیاز و نگینی خرد کردم و بهش زردچوبه زدم و سرخش کردم سیر ریز خردشده و بهش اضافه کردم و نفت دادم
- سنگدون خردشده رو بهش اضافه کردم و باز تفت دادم.
- نمک و فلفل و ورب گوجه فرنگی رو اضافه کردم و تفت دادم.
- آب انار و اضافه کردم و کمی که تفت دادم بهش آبجوش اضافه کردم(تا حدی که روی سنگدونها پوشیده شه)و در ظرف و گذاشتم و اجازه دادم تا با شعله ملایم پخته بشه.
- در حین پخت هم چندباری هم زدم.
طرز تهیه جوجه چینی به روش رستورانی، بسیارخوشمزه
- یه ربع اخر پخت نصف فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کردم و بهش اضافه کردم تا پخته شه.
- وقتی آب خورشت تبخیر شد و کم شدو سنگدونها پخته شدن خورشتمون آماده ست.
- این خورشت کم آبه،هم میتونید با برنج سرو کنید و هم با نون….