طرز تهیه شله مشهدی/غذای سنتی و خوشمزه مشهد

  • کد خبر : 455663
  • 09 آذر 1400 - 12:00
طرز تهیه شله مشهدی/غذای سنتی و خوشمزه مشهد

نیوز: پیدایش شله به زمان حمله مغول‌ها به ایران از سمت خراسان بر می‌گردد که به دلیل کمبود وقت و مواد غذایی هر نوع ماده غذایی که پیدا می‌شده‌است و در دسترس بوده درون دیگ‌های بزرگ ریخته و به هم می‌زدند و می‌پختند.شله مشهدی غذایی محبوب در خراسان به‌ویژه مشهد از خانواده آش‌ها است.طرز تهیه شله مشهدی در ادامه نیوز برایتان فراهم گردیده است.

مواد مورد نیاز:

۱. لوبیا قرمز _ ۵۰ گرم
۲. لوبیا چیتی_ ۵۰ گرم
۳. لوبیا رشتی___ ۵۰ گرم
۴. نخود _ ۷۵ گرم
۵. ماش _ ۶۲ گرم
۶. برنج نیمه _ ۱۲۵ گرم
۷. بلغور گندم _ ۱۵۰ گرم
۸. ادویه مخصوص شله ___ ۱۸ گرم یا ۳ قاشق غذا خوری سر پر.(فلفل سیاه، زردچوبه ، دارچین ، فلفل قرمز ، جوز بویا )

معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی مشهد

طرز تهیه شله مشهدی

مرحله اول:

گوشت، پیاز و حبوبات را به همراه آب و نمک باهم در قابلمه یا زودپز پخته می‌کنیم.


مرحله دوم:

بلغور و برنج به همراه آب پخته می‌کنیم


مرحله سوم:

بعد از پخته شدن حبوبات و گوشت، این موارد را از صافی رد می‌کنیم و انها را نیمه‌کوب می‌کنیم(خیلی لِه نشود).


مرحله چهارم:

گوشت و حبوبات نیمه کوب شده را به همراه آبی که از صافی عبور کرده، به قابلمه اضافه می‌کنیم. و آنها خوب مخلوط می‌کنیم.


مرحله پنجم:

ادویه مخصوص شله را با مقداری آب ولرم رقیق کرده، به قابلمه اضافه می‌کنیم.


مرحله ششم:

به مدت ۲ساعت روی شعله ملایم گاز باشد و هر ۱۵ دقیقه یکبار آن‌ها را هم می‌زنیم.(در این‌مرحله درب قابلمه باز است)


مرحله هفتم:

۲۰ دقیقه مانده به انتهای پخت، یک قاشق گلاب اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم.


مرحله هشتم:

شله مشهدی شما آماده است، نوش جان

پی نوشت: از هرگوشت قرمزی می‌توان استفاده کرد اما بهتر است ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند همراه چربی استفاده شود.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=455663

ثبت نظر

-