طرز تهیه شیرینی نخودچی به همراه نکات مهم/ نرم و خوش طعم

  • کد خبر : 455213
  • 01 آذر 1400 - 9:00
طرز تهیه شیرینی نخودچی به همراه نکات مهم/ نرم و خوش طعم

نیوز: شیرینی های مخصوص عید که در اکثر شهر ها پخته می شوند، طرفداران زیادی دارند. که از میان همه آنها شیرینی نخودچی یا نخودی پر طرفدار تر از بقیه ی آن ها است. در ادامه نیوز طرز تهیه شیرینی نخودچی را برای شما فراهم کرده است.

 

مواد لازم :

روغن کاملا جامد یا روغن قنادی ۱۲۵ گرم یا ترکیب هر دو روغن
پودر قند ۱۲۵ گرم
پودر هل سبز یک قاشق چایخوری
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
آرد معمولی ۵۰ گرم
پودر پسته و نخود گل برای تزیین مقداری

طرز تهیه شیرینی نخودچی

1. روغن رو با پودر قند مخلوط کرده و با همزن بزنید تا سبک و سفید و خامه ای شود.

2. پودر هل رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم زده سپس آرد سفید و در انتها آرد نخود را اضافه کنید .
3. خمیر را خوب ماساژ داده این خمیر به ماساژ زیادی نیاز دارد.
4. برا راحتی کار بهتره خمیر رو از چرخ گوشت رد کنید معمولا خمیری که با روغن قنادی گرفته میشود کمی سفت تر است و چرخ گوشت کار را راحت تر میکند.
5. یا با دست ورز دهید تا گلوله ای منسجمی بدست بیاد.

6. این خمیر را میتوانید یک روز در دمای محیط و خنک بیرون یخچال استراحت دهید

طرز تهیه شیرینی نخودچی

7. خمیر رو روی نایلون یا سطح کار گذاشته و روی خمیر نایلون انداخته و خمیر رو به ضخامت۵ الی ۶ میل باز کرده و قالب بزنید .

8. برای مدل پسته ای روی خمیر پودر پسته بپاشید و کمی وردنه کنید یا با کف دست پودر پسته رو فیکس کنید و بعد قالب بزنید .
9. میتوانید با کاکائو رقیق شده با آب و البته غلیظ طرح روی شیرینی بزنید .
10. سینی حاوی شیرینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بمدت تقریبی ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید

11. بعد از پختن به هیچ وجه به شیرینی دست نزنید تا کاملا شیرینی سرد بشه و بعد از یه کاردک یا پالت برای جدا کردن شیرینی از سینی استفاده کنید .

طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی با طعم دلچسب

نکات شیرینی نخودچی

✔️برای اینکه شیرینی نرم و لطیفی داشته باشید آرد نخودچی و پودر قند را از الک حریر رد کنید یا از یک پارچه حریر استفاده کنید توی لطافت شیرینی بسیار کمک میکنه

اگر نخودچی ترک برداشت خمیر خوب ماساژ داده نشده

✔️بهتره از روغن قنادی ۵۰ یا ترکیب روغن قنادی و روغن کاملا جامد مانند لادن طلایی استفاده کنید . چون با روغن نیمه جامو اجبارا باید آرد بیشتری مصرف کنید تا خمیر منسجم بشه و از لطافت و کیفیت شیرینی کاهش میده و ممکنه شیرینی بعد پخت شکل خودش رو از دست بدهد.

✔️از پودر هل که خودتون پودرش کردین استفاده کنید تا عطر خوبی به شیرینی تون بده میتونید بسته به ذائقه خودتون مقدار پودر هل رو بیشتر کنید .

✔️شیرینی نخودچی بعد از یک روز نگهداری نرم تر و پودری تر میشه اگر شیرینی در دمای بالا پخته بشه به سرعت میسوزد و مرکز شیرینی خام میماند و اگر دما کم باشد شیرینی بعد پخت منسجم و به کام میچسبد و پودری نخواهد بود .

✔️میتوانیدبجای آرد معمولی از آرد نخودچی استفاده کنید و از ۲۵۰ گرم آرد نخودچی استفاده کنید و آرد را حذف کنید اما اضافه کرد آرد به خمیر نخودچی باعث منسجم تر شدن شیرینی و اگر شیرینی نیاز به حمل و نقل داره بهتره از آرد استفاده بشه در بعضی موارد نصف آرد نخودچی رو با آرد معمولی جایگزین میکنن که رنگ نخودچی روشن تر و طعم نخودچی محسوس نمیباشد

✔️میتوانید در کنار عطر هل مقداری زنجبیل هم استفاده کنید .

✔️خمیر شیرینی نخودچی تا ۶ ماه در فریز هم قابل نگهداریه

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=455213

ثبت نظر

-