نیوز: کلوچه ها از آن دسته از شیرینی ها هستند که طرفداران خاص خود را دارند. و در انواع و طعم های مختلف پخته می شوند. در ادامه این پست، نیوز برای شما طرز تهیه کلوچه زنجبیلی بسیار ترد و خوشمزه را فراهم کرده است.
مواد لازم:
روغن جامد: 250 گرم
شکر: 250 گرم
ماست: 250 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبیل:3قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): ۵۰۰ الی۷۰۰ گرم
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی:
1. در ابتدا فر را روشن کرده و داخل فر یک ظرف پر از آب گذاشته .
2. روغن و شکر را با هم مخلوط کنید خوب هم زده حدودا ۳ الی ۵ دقیقه . بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید هر تخم مرغ را یک دقیقه بزنید .
3. ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
4. آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید در ابتدا با همزن و بعد با لیسک یا دست تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را داخل نایلون در فضای آشپزخانه یک ساعت استراحت داده
5. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱.۵ الی ۲ سانتی متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال یا گوشت کوب مخصوص زنجبیلی سوراخ کنید.
6. داخل لیست قرار داده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
>>>پیشنهاد می شود:
طرز تهیه کلوچه خرمایی، میان وعده ای عالی
نکته:
می توان به این کلوچه، طعم های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمنا این کلوچه حالت نرمی دارد و می توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت 3 ماه نگهداری کنید. می توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد سبوس دار بهتر میشود.
با این دستور ۱کیلو ۲۰۰ گرم زنجبیلی و حدودا ۷۰ عدد کلوچه خواهید داشت.
موفق باشین