طرز تهیه فلن کیک یک دسر بسیار خوشمزه با رویه کاراملی

  • کد خبر : 454479
  • 17 آبان 1400 - 9:00
طرز تهیه فلن کیک یک دسر بسیار خوشمزه با رویه کاراملی

نیوز: فلن دسری سوئدی و بسیار خوشمزه است که حالتش بعد از پخت بین پودینگ و کاستار است و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت.در ادامه مطلب نیوز طرز تهیه فلن کیک خوشمزه را برای شما تهیه کرده است.

 

طرز تهیه فلن کیک خوشمزه

بهتره این کیک رو در قالب میان تهی درست کنین ولی اگر هم نبود مشکلی پیش نمیاد. میتونین از قالب فلزی و اگر نبود از قالب سیلیکونی استفاده کنین. قالب مورد منتظرتون رو خیلی خیلی کم با روغن جامد چرب کنین.

مواد لازم کرم:

پودر کرم کارامل ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
شکر سه ق غ ( درصورت تمایل چون خامه و ژلاتین کمی از شیرینی کرم کارامل کم می‌کنه بریزید بهتر )

طرز تهیه فلن کیک

مواد لازم کیک:

تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
روغن ۱/۲
شیر ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک بسته پودر کرم کارامل آماده رو با یک و نیم لیوان شیر مخلوط کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا ته نگیره. وقتی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشتم.

یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کرده و به کرم کارامل اضافه کرده و گذاشتم در محیط آشپزخونه مونده و گرمایش رو از دست بدهد.

بعد دو قاشق خامه رو بهش اضافه کرده و خوب هم زدم. سس کارامل داخل بسته رو ته قالب ریخته و کرم کارامل رو روش ریخته و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا کارامل ببنده.

فر را روشن کرده و روی ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم.

تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و روغن مایع رو بهش اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم میزنیم.

آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و سه بار الک کرده و به تدریج به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی هم میزنیم.

رسپی مخصوص شری یارد برای چیز کیک فلن کاراملی

کاراملی که سفت شده بود رو از یخچال خارج کرده و مایه کیک آماده شده را به آرامی روی کارامل می‌ریزیم و صاف میکنیم. نگران مخلوط شدن لایه ها نباشین چون حین پخت از همدیگه جدا میشن.

حالا نوبت این شده که یه ظرف بزرگتر از قالب تون رو انتخاب کرده و قالب کیک رو به آرامی داخلش قرار بدین و داخل ظرف بزرگتر به قدری آب بریزین که نیمی از ظرف پر بشه. حالا هر دو را داخل فر گرم شده قرار داده و ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بهش زمان پخت میدیم.

بعد از گذشت ۵۵ دقیقه خلال چوبی داخل کیک زدم اگر تمیز بیرون اومد و کیک بهش نچسبید یعنی کیک تون پخته و آماده ست. قالب رو از فر خارج کرده و از ظرف حاوی آب بیرون آوردم.

قالب اصلی که کیک کاراملی داخلش بود را بعد از اینکه کمی خنک شد بمدت ۷ ساعت داخل یخچال قرار دادم. بعد قالب رو از یخچال خارج کرده و اطراف کیک رو با چاقو از دیواره قالب جدا کرده و تو ظرف سرو برگردوندم. هر چه قدر کیک بیشتر داخل یخچال استراحت کنه جدا کردنش از قالب راحت تر میباشد.

کرم کارامل در دمای محیط سریع میبنده، اگر هم نبست، شما مواد کیکتون رو داخلش بریزید خودشون موقع پخت خودبخود درست میشن. آب داخل ظرف بزرگتر باعث میشه کیک به روش بخارپز پخته بشه و کرم کارامل تون نسوزه .

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=454479

ثبت نظر

-