طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی/یک ترشی راحت و پرطرفدار

  • کد خبر : 454010
  • 09 آبان 1400 - 9:19
طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی/یک ترشی راحت و پرطرفدار

نیوز: ترشی ها در سراسر جهان به خصوص ایران، تنوع زیادی دارد.این خوردنی پرطرفدار که معمولا در کنار غذا سرو می شود، بسیار آسان درست می شود.در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی خوشمزه را برای شما فراهم کرده ایم.

 

مواد لازم و طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی:

“مواد لازم “

گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم👇🏻
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد

طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی

 

طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی

اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد.

اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااااا… چون ترشی خراب میشه بعدا.

حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.

بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.

آموزش تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و پر طرفدار

بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم رو‌حوله یا پارکه خشک که خیسیش بره و‌خشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.

واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.

این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم

بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.

در یخچال نگهداری بشه

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=454010

ثبت نظر

-