طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده یک وعده غذایی مقوی و سالم!

  • کد خبر : 453731
  • 29 مهر 1400 - 10:28
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده یک وعده غذایی مقوی و سالم!

نیوز: با مرغ غذا های بسیاری متنوعی می توان درست کرد که رولت مرغ یکی از این غذاهای شیک، مجلسی و بسیار خوشمزه ای است. این غذا می تواند جلوه خاصی را در میهمانی های رسمی به سفره ببخشد. این نوع غذا با داشتن انواع سبزیجات یک پیش غذای مقوی به حساب می آید. امروزه غذا های سنتی جای خود را به غذا های کلاسیک و شیک داده اند. در ادامه این بخش با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه رولت مرغ:

طرز تهیه رولت مرغ

برای تهیه رولت مرغ چرخ شده از چند روش می توانید استفاده کنید، می توانید آن را داخل فر بپزید و یا داخل تابه سرخ کنید و یا به صورت آبدار داخل تابه بپزید. این روش ها هر کدام به نوبه ی خود بسیار خوشمزه و خوب می شوند. مواد بین رولت مرغ کاملا سلیقه ای است. می توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید.

طرز تهیه رولت مرغ

مواد لازم برای طرز تهیه رولت مرغ

سینه ی مرغ  3 تکه

پیاز  2 عدد

قارچ 1 عدد

گردو 5 قاشق غذا خوری

زرشک 2قاشق

ذرت یک پیمانه

آرد سوخاری به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران آب کرده به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه رولت مرغ

برای طرز تهیه رولت مرغ با این روش بهتر است فقط از سینه ی مرغ استفاده شود، مرغ ها را دوبار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مرغ اضافه کنید و نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید سپس مرغ را داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم شود.

طرز تهیه رولت مرغ

اکنون به سراغ مواد بین رولت می رویم، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید کمی که نرم شدند قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید زمانی که آب قارچ ها تمام شد در صورت تمایل ذرت و گردوی خرد شده و زرشک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. نمک و فلفل و زردچوبه هم به این مواد اضافه کنید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک لازانیا؛ خوشمزه و پرطرفدار

زمانی که مواد خوب پختند آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس یک تکه پلاستیک را روی صفحه ای صاف باز کنید. اگر مواد مرغتان شل بود یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و بعد مرغ را روی آن پهن کنید سعی کنید همه قسمت های مرغ یکسان پهن شده باشد ضخامت مرغ نباید زیاد باشد.

برای طرز تهیه رولت مرغ بعد از آن از مواد قارچ یک لایه ی نازک روی کل مرغ بریزید و پهن کنید و در آخر روی آن را لایه ای پنیر پیتزا بریزید و به آرامی با پلاستیک آن را رول کنید. و بعد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرید.

پس نیم ساعت الی 1 ساعت آن را از یخچال خارج کنید. بعد داخل ظرفی مقداری آرد سوخاری بریزید و آن را داخل آرد سوخاری ها بغلتانید. و داخل تابه ای روغن بریزید و با حرارت کم سرخ کنید اگر حرارت زیاد باشد مرغ های قسمت وسط آن پخته نمی شوند.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=453731

ثبت نظر

-