آموزش طرز تهیه کیک مارمالادی مرحله به مرحله همراه با تصویر و فیلم

  • کد خبر : 449966
  • 06 مهر 1400 - 12:00
آموزش طرز تهیه کیک مارمالادی مرحله به مرحله همراه با تصویر و فیلم

نیوز برای شما طرز تهیه کیک مارمالادی راحت و خوشمزه را فراهم کرده است که به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم، می توانید خیلی راحت آن را در خانه درست کنید. اگر مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکائو هم لازم نیست بریزین.زمان برش زدن داخل کیک شما شیک، زیبا و خوشمزه دیده میشه. برای رنگ مارمالاد از هر رنگی که دوست داشتید می تونید استفاده کنین.

مراحل تهیه کیک مارمالادی:

1. در ابتدا مواد اولیه را آماده میکنیم


2. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید


3.تخم مرغ را با وانیل و شکر خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود


4.سپس ماست را افزوده و یک دقیقه هم زده


5. بعد از آن روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید


6.آرد را افزوده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم زده


7.کف قالب را با روغن جدا کنندا چرب کرده


8.نیمی از مواد را درون قالب ریخته سپس وسط کیک مارمالاد ریخته و مجدد الباقی مواد


9.سپس کیک ره درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه پخت میکنیم.

پخت کیک

مواد لازم جهت پخت کیک مارمالادی:

تخم مرغ ۳عدد درشت
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱لیوان سرخالی
ماست ۲لیوان
آرد ۲لیوان
بکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری
وانیل ۱.۴قاشق چایخوری
مارمالاد ۱.۲ لیوان(مبتوانید جایگزین آن ترکیب گردو و کشمش بکنید)

مواد لازم جهت پخت کیک مارمالادی

طرز تهیه پاند کیک وانیلی خوشمزه و دلپذیر

طرز تهیه کیک مارمالادی:

همه ی مواد و نیم ساعت از قبل از یخچال خارج کنید هم دمای محیط شود.قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید یا اول چرب و بعد آرد پاشی کنید و آرد اضافه را خالی کنید.فر را باحرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید.تخم مرغ ها به همراه وانیل وشکر با همزن زده تا سفید و کشدار شود حدودا ۸ الی ۱۰ دقیقه
بعد ماست اضافه شود یک دقیقه هم بزنید بعد روغن مایع اضافه شود کمی با همزن زده و در انتها آرد را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم.

طرز تهیه کیک مارمالادی

نیمی از مواد و داخل قالب ریخته مارمالاد با قیف روش داده و نیم دیگر از مایع کیک روش میریزیم ۲مرتبه در کانتر آشپز خانه کوبیده تا حباب هاش خارج بشه و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵دقیقه تقریبی میپزیم نیم ساعت که از پخت کیک گذشت در فر را باز کرده با خلال چوبی چک میکنیم تا از پختش اطمینان پیدا کنیم.

تزیین کیک مارمالاد

نکته: این کیک را میتوان بدون مارمالاد درست کرده یعنی بصورت کیک ساده یا بجای مارمالاد وسط کیک گردو و کشمش ریخت.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=449966

ثبت نظر

-