ترفند های جالب و جدید که هر کسی باید آن ها را بلد باشد!

  • کد خبر : 449634
  • 08 مهر 1400 - 13:15
ترفند های جالب و جدید که هر کسی باید آن ها را بلد باشد!

نیوز: ترفندهایی وجود دارند که یاد داشتن آن ها برای هر شخصی چه زن و چه مرد الزامی است تا در مواقع لزوم بتوانند در انجام کار خود تسریع ببخشند. در این بخش نیوز ترفند های جالب را به شما آموزش خواهد داد که بسیار کاربردی هستند.

 

آموزش ترفند های جالب:

چطوری مانع از بجا موندن اثر زخم بشیم؟

زمانی که دستتون زخم میشه، قبل از زدن چسب یا پانسمان کمی وازلین بزنید بهش تا پوست مرطوب نگه داشته بشه تا زخم کبره نبنده و اثرش نمونه روی بدنتون.


ترفند های جالب/خوشبو شدن کیسه جارو برقی

هر وقت کیسه جاروبرقی رو خالی می‌کنید یه ذره پودر ماشین پرسیل یا صابون رنده شده رو روی سرامیک بریزید و جارو کنید، با اینکار موقع جاروبرقی زدن بوی خوبی ایجاد میشه.

خوشبو شدن کیسه جارو برقی


 تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته

اگر غذا به ته قابلمه چسبیده، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید.کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.
اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود.برای پاک کردن آدامس از روی فرش، مقداری سرکه را برروی اجاق گرم کنید،بعد مسواک را داخل سرکه بزنید و روی آدامس بکشید! اثر از آدامس باقی نمی ماند!


پاک کردن لکه‌های چربی

مواد قندی و نشاسته‌ای موجب حل شدن قطرات چربی میشوند.روی لکه چربی مقداری شکر بریزید و یا تکه‌ای سیب زمینی بمالید و بعد 10 دقیقه بشویید.

لکه های چربی

 


سرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران ها

آب را جوش آورده و به آن نمک اضافه کنید. سیب زمینی های خلال شده را به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید سپس آبکش کرده و در روغن داغ سرخ کنید.


ترفند های جالب/اگر مشکل پشه و مگس در خانه دارید فقط کافیست یک گلدان ریحان پرورش بدهید!این گیاه، ضد حشره است و همچنین می‌توانید ریحان تازه در غذا استفاده کنید!

>>>پیشنهاد می شود:

چند ترفند کاربردی برای این که جذاب تر به نظر برسیم!


نكات ريز جالب و خواندى در آشپزى

برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.

برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.

بادمجان کبابی

برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش

برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.

برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته


ترفندهای سرآشپز !

🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید.

🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید.

🔸 *برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید’* .

کش آوردن پنیر پیتزا/ترفند های جالب

🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .

🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .

🔸 اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.

🔸برای ترد شدن گوشت
روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .

🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :
هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .


ترفند های جالب/ پودر جو

خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟

پودر جو
بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد .
اول : آب خورش غلیظ میشه
دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
سوم:موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=449634

ثبت نظر

-