نیوز: میرزا قاسمی یکی از غذاهای معروف و اصیل استان گیلان است که تو همه شهرها طرفداران خودش را دارد.این غذای لذیذ با موادی ساده و مثل بادمجان ، گوجه فرنگی ، سیر و تخمه مرغ که در همه هست میشه در ظرف کمتر از ۲۰ دقیقه درست کرد.همچنین میرزا قاسمی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به راحتی تهیه میشه و برای تولد و دورهمی یک گزینه عالی به حساب میاد . با ما همراه باشید با طرز تهیه میرزا قاسمی
یکی از لذیذترین غذاهای شمالی که عطر و طعمی مثال زدنی دارد و از خوردنش هیچ گاه سیر نمی شود میرزا قاسمی است. اینجا ما طرز تهیه میرزا قاسمی رژیمی خوش مزه را به شما آموزش می دهیم. بادمجان یکی مواد اولیهی میرزا قاسمی به شمار می رود، در نتیجه خاصیت های بادمجان توی این غذا به شدت تاثیرگذار است.
بادمجان چه خاصیتی دارد؟
بادمجان منابع خوبی برای دریافت آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن محافظت میکنن، به همین دلیله که بادمجان میتونه خطر ابتلا به سرطان رو به شدت پایین بیاره.
پس غذاهایی مثل میرزا قاسمی میتواند تاثیر بسزایی در سلامتی ما داشته باشد به شرط آن که زیاد چرب نباشد.
آنچه برای درست کردن میرزا قاسمی نیاز دارید
۱- بادمجان: ۱ کیلو
۲- گوجه: ۱ کیلو (نصف مکعبی، نصف رنده شده و پوره)
۳- سیر: هفت یا هشت حبه کافیست
۴- رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
۵- تخم مرغ: سه عدد
۶- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
۷- روغن: ۱ قاشق غذاخوری
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه اشکنه یک غذای محلی خوشمزه که خیلی زود درست میشه!
طرز تهیه میرزا قاسمی:
مرحله اول:
فر را روشن کنید، بادمجانها رو توی فر بذارید تا کبابی بشن.
مرحله دوم:
سیر رو خرد کرده و تفت بدید.
مرحله سوم:
رب گوجه و ادویه را هم اضافه کنید.
مرحله چهارم:
گوجههای مکعبی و رنده شده را داخل مواد سس بریزید.
مرحله پنجم:
بعد از اینکه آبش کشیده شد سس رو توی یک ظرف بریزید و کنار بذارید.
مرحله ششم:
بادمجانها رو بعد از کبابی شدن پوست بگیرید و توی ماهیتابه بریزید.
مرحله هفتم:
بعد اونها رو تفت بدید و با سس گوجه و سیر مخلوط کنید.
مرحله هشتم:
بعد از ۱۵ دقیقه تخم مرغها رو اضافه کنید و تا هر مرحلهای که دوست دارید اونها رو بپزید.