نیوز: ژله فرآورده ای است که از مخلوط کردن شکر و مواد قندی، مواد ژله کننده مانند ژلاتین و یا پکتین و… رنگ و اسیدهای مجاز تهیه می شود و یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفداری است که به شکل های بسیار متنوعی میتوان آن را درست کرد فقط نیاز به کمی سلیقه و حوصله دارد تا ژله ای لذیذ و در عین حال زیبا و جذاب داشته باشید. بیشتر بعد از صرف غذا میل می شود،ژله میوه از این دسته ژله هاست که درست کردن آن نیاز به حوصله و سلیقه زیادی دارد.در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه ژله میوهای :
مواد لازم
مراحل طرز تهیه ژله میوهای
- ابتدا پودر ژلاتین را به همراه دو لیوان آب در داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود.
- رقتی مایع به جوش آمد شکر را نیز به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر نیز کاملا حل شود.
- برای طرز تهیه ژله میوهای سپس مایع را از روی گاز برداشته و در ظرفی بریزید تا کمی خنک شود.
- میوه ها را به ابعاد کوچک برش زده و در کف قالب بچینید. سپس مایع را بر روی میوه ها ریخته و ژله را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از گذشت 3 ساعت ژله را از یخچال خارج کرده و با چاقو کنار های قالب را از ژله جدا کرده آن را برگردانید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ژله انار خونگی؛ طعمش حرف نداره
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ژله میوهای
ژله ترکیبی با میوه جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ژله ترکیبی با میوه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .