طرز تهیه شربت آلبالو مرحله به مرحله

  • کد خبر : 440052
  • 29 تیر 1400 - 12:29
طرز تهیه شربت آلبالو مرحله به مرحله

به گزارش نیوز: شربت آلبالو از شربت های پرطرفدار و خوشمزه ای است که کمتر کسی پیدا می شود دوست نداشته باشد مخصوصا در فصل گرما .  شربت آلبالو از جمله ترفندهای قدیمی مادربزرگ‌ها برای درمان گرمازدگی در روزهای گرم تابستان است. با طرز تهیه شربت خوش طعم و شیرین آلبالو آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، از عطر و مزه منحصربه‌فرد آن لذت ببرید و یک نوشیدنی خوشمزه در مهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم تهیه شربت آلبالو:

آلبالو: 1 کیلو

جوهر لیمو: نوک قاشق چای خوری

شکر: 1/5 کیلو

طرز تهیه شربت آلبالو

>>>بیشتر بخوانید:

خواص آلبالو؛ جلوی سنگ کلیه را می گیرد؛رفع عطش و معده را گرم می کند

طرز تهیه شربت آلبالو طبیعی:

مرحله اول :

ابتدا آلبالو ها را درون قابلمه ای می ریزیم و با آب قابلمه را پر میکنیم و حدود 10 دقیقه صبر میکنیم و سپس آلبالو ها را آبکشی کنید و شاخه برگ های آن را بگیرید.

مرحله دوم :

در این مرحله باید هسته های آلبالو را بگیرید برای این کار می توانید از هسته گیر استفاده کنید و اگر هسته گیر نداشتید باید به صورت دستی و دانه به دانه هسته های آلبالو رابگیرید.

مرحله سوم :

در قابلمه ای مناسب ابتدا مقداری از آلبالو ها را بریزید سپس مقداری شکر روی آلبالو ها بریزید و این کار را تا اتمام شکر و آلبالو ها ادامه دهید. حدود 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکر ها حل شوند.

مرحله چهارم :

قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا بجوشد. توجه داشته باشید که حرارت باید متوسط باشد زیرا اگر زیاد باشد آلبالو ها می سوزد و اگر کم باشد شربت آلبالو سیاه می شود.

طرز تهیه شربت آلبالو

مرحله پنجم :

در این مرحله بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد اگر کفی روی شربت مشاهده کردید آن را با قاشق خارج کنید.

مرحله ششم :

بعد از اینکه کف صورتی را گرفتید آن را از روی شعله بردارید و به وسیله صافی آلبالو ها و شربت آلبالو را جدا کنید.آلبالو ها رادر ظرفی بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید و در تهیه آلبالو پلو ازآنها استفاده کنید.

مرحله هفتم :

شربت را جداگانه روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود . هنگام پخت شربت نیز کف صورتی ایجاد می شود آن ها را نیز بگیرید.

مرحله هشتم :

نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو به شربت اضافه کنید تا شکرک نزند.

مرحله نهم :

شربت نباید بیش از اندازه غلیظ شود زیرا پس از خنک شدن غلظت بیشتری پیدا می کند. پس از خنک شدن شما می توانید آن را در شیشه های مخصوص و یا بطری نگه داری کنید.

نکته های درست کردن شربت آلبالو

هنگامی که آلبالو های شما مقداری ترش بود می تواند میزان شکر را بالا ببرید.

آلبالو

اگر مشاهده کردید که طعم شربت آلبالو باب میل تان آنچنان نیست می توانید از مقداری وانیل هم استفاده کنید.

میزان آلبالو ها شکر نسبی است اگر دوست داشته باشید می توانید با مواد بیشتری این شربت را تهیه کنید.

شما می توانید آلبالو ها را با کمی از شربت روی حرارت قرار دهید و با اضافه کردن اندکی جوهر لیمو آن را تبدیل به مربا آلبالو کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=440052

ثبت نظر

-