نكات مفید و جالب آشپزی برای خانم های باسلیقه

  • کد خبر : 438398
  • 20 تیر 1400 - 9:33
نكات مفید و جالب آشپزی برای خانم های باسلیقه

نیوز: آشپزی کردن یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیا است. ترکیب مواد خوراکی و تبدیل آن به یک طعم بی نظیر کار هرکسی نیست. بدیهی است آشپزی هم همانند دیگر هنرها نیاز به رعایت نکات و تکنیک هایی دارد. در این مطلب نكات آشپزی کاربردی را برای شما فراهم کرده ایم.

نكات آشپزی (ترفندهای آشپزی)

🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .

🔹برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه، تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده، وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

آشپزی

 

🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.

🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره، آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.

🔹برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید، آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشو خاموش کنید.

🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

🔹برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

آشپزی کردن

🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.

🔹برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش مقدار خیلی کمی رب انار بریزید

🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن و یا ترخون بریزید.

>>>بیشتر بخوانید:

۱۰ ترفند برای این که استاد آشپزی شوید!

🔹برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .

🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .

نکات آشپزی

🔹برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید، چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .

🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

🔹برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .

🔸ترفند آشپزی برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=438398

برچسب ها