انگور جدا از طعم شیرین و خوشمزه آن در هنگام رسیدن، دارای آنتی اکسیدان است. همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی بوده که برای بهبود سیستم ایمنی بدن ضروری هستند. با خوردن انگور تازه، ماده معدنی ضروری برای تنظیم مایعات بدن از جمله فشار خون، پتاسیم، تأمین میشود. انگور کم کالری و فاقد چربی هست، به همین دلیل به افرادی که میخواهند لاغر شوند توصیه میشود.انگور همچنین حاوی رسوراترول، یک ترکیب گیاهی طبیعی است که به سوزاندن چربی های بدن و کاهش وزن کمک میکند.
انواع انگور
علاوه بر این ها، مواد مغذی موجود در انگور میتواند بدن را در برابر سرطان، مشکلات چشمی، بیماریهای قلبی عروقی ایمن و سالم نگه دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا چند نوع از انگور های معروف دنیا را برایتان بیان کنیم.
انگور Cabernet Sauvignon (سووینیون کابارنت)
انواع انگور: یکی از انگورهای شناخته شده در جهان است. در مناطقی از دره اوکاناگان کانادا تا دره بقاع لبنان به طور عمده کشت میشود، اما منشا آن فرانسه است. از آنجا که نام سووینیون کابارنت به انگور قرمز برمیگردد، بدیهی است که از آن شراب قرمز تولید میکنند که حاوی سطح بالاتری از تانن است. سووینیون کابارنت همچنین شراب مزه ای خشک با طعم فلفل سیاه و دخانیات تولید میکند.
توپهای ماه (Moon Ball)
این انگور از خانواده انگور سفید است. این نوع انگور میوه بزرگی با رنگ پوست ضخیم و سبز روشن تولید میکند. داخل آن سفید، سفت و با طعم شیرین است. این انگورها فقط در آفریقای جنوبی کاشته میشوند، بنابراین یافتن این نوع انگور در بازارهای دیگر جهان سخت است. توسط شرکت Dole ایجاد شده و این شرکت امیدوار هست که این نوع انگور را به کشورهای دیگر معرفی کند. فصلی که می توانید این میوه را در این کشور پیدا کنید از فوریه تا مارس است.
انگور آب نبات پنبه ای(Cotton Candy)
انواع انگور: انگور آب نبات پنبه ای توسط تیم باغبان دیوید کاین در بیکرزفیلد، کالیفرنیا تهیه شده است. انگور آبنبات پنبه ای نیز از خانواده انگورهای سفید بوده و دارای پوستی به رنگ سبز است. همانطور که از نامش پیداست، انگور آب نبات طعم شیرینی دلچسبی دارد. داخل آن شیرین و آبدار بوده همراه با طعم وانیل. همچنین میتوانید این نوع انگور را از اواسط آگوست تا اواخر سپتامبر در کالیفرنیای مرکزی کشت کنید.
انگور موسکادین
به جرعت میشه گفت که انگور موسکادین یکی از بهترین انگورهای قرمز مزه ای هست که میتوان در بازار پیدا کنین. انگور موسکادین با نام علمی (Vitis rotundifolia) بومی جنوب شرقی و جنوب مرکزی ایالات متحده است. داخل آن شفاف، غنی و غلیظ با طعمی کاملاً شیرین هست. رنگ پوست خارجی آن از برنز روشن تا صورتی تا بنفش تا سیاه متغیر هست. انگور موسکادین دارای پوستی تند بوده که طعم آن مشابه طعم آلو است.
>>>بیشتر بخوانید:
انگور، یک ضد آفتاب خوراکی
انگور کیوهو
انگور کیوهو از انگورهای قرمز محبوب در آسیای شرقی است. انگور کیوهو میوه ای بنفش مایل به سیاه یا تقریباً سیاه دارد. داخل آن حاوی دانه های درشت، آبدار با محتوای قند بالا و اسیدیته ملایم است.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت و با بیماری های شایع مقابله میکند. نباید در خوردن این انگور زیاده روی کرد چون حاوی مقدار زیادی قند است.
انگور ریزیلینگ
میوه انگور ریزیلینگ رایحه ای معطر با اسیدیته بالا تولید میکند. انگور ریزیلینگ عمدتا برای ایجاد شرابهای سفید، نیمه شیرین، شیرین و گازدار استفاده میشوند. انگور ریزیلینگ در مناطقی با آب و هوای خنک مانند اتریش، دریاچه های فینگر در نزدیکی شهر نیویورک، آلمان و کانادا رشد میکند.
انگور شعله بی دانه
تاک های این انگور دسته های بزرگی از میوه های متوسط درشت با رنگ پوست قرمز و طعم شیرین تولید میکند. فصل رشد آن طولانی است و این نوع انگور باید فقط زمانی که رسید برداشت شود زیرا میوه انگور پس از برداشت نمیرسد.
پینوت نوآر (Pinot noir)
این نوع انگور معروف به انگور شراب قرمز، در صنعت شراب سازی مشهور است زیرا در مکان دهم جهان قرار دارد. Pinot noir از کلمات فرانسوی کاج و سیاه گرفته شده است. میوه های این انگور پوست نازکی با رنگ طبیعی تیره دارند. بهتر است به دلیل رایحه غنی میوه مانند گیلاس، تمشک و توت فرنگی به شراب تبدیل شود.