طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی در خانه

  • کد خبر : 416818
  • 17 فروردین 1400 - 16:56
طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی در خانه

کم کم داریم به ماه پر برکت رمضان، ماه نزول قران نزدیک میشویم. ماهی که در کنار آداب خاص خود، خوردنی های مخصوص به خودش را هم دارد.یکی از این خوردنی های پر طرفدار زولبیا و بامیه است.

گفتم خدایا همنشینم باش…
گفت من مونس کسانی هستم که مرا یاد کنند! گفتم چه آسان به دست می آیی؟؟؟!!
گفت پس آسان از دستم نده!

وقتی در هوای گرم روزه ‌داری و دهانت خشک می‌شود موقع افطار بیشتر خوردنی های شیرین دلت می خواهد‌. برای درست کردن یک زولبیا بامیه دلچسب و خوش مزه با ما همراه باشید!

زولبیا وبامیه


>>>طرز تهیه زولبیا و بامیه<<<

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا و بامیه

شکر یک لیوان
آب چند قاشق
آبلیمو یک چهارم قاشق چای خوری
زعفران دم کرده نصف قاشق غذاخوری


روش درست کردن شربت زولبیا و بامیه

مرحله اول؛

آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و شکر را اضافه کرده و هم می زنیم و آبلیمو و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم؛

وقتی شربت قوام آمد حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم و یا در یخچال قرار داده تا خنک شود.


وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی،
نگو خدا با من قهر است، او به تمام کائنات فرمان
سکوت داده تا حرف دلت را بشنود، حرف دلت را به او بگو…
الهی به حق ماه قشنگ رمضان
هیچ کدام از آرزوهایت آرزو نماند

 

طرز تهیه زولبیا و بامیه


مواد لازم برای تهیه زولبیا برای سه نفر

ماست مقدار کمی تقریباً چند قاشق یا یک چهارم پیمانه
نشاسته ۲۵۰ گرم
اسانس هل یک یا دو قطره
کره ‌ ‌‌ یک چهارم قاشق غذاخوری گلاب نصف قاشق غذاخوری روغن مایع کمی
آرد سفید نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین خیلی کم سر قاشق

>>>بیشتر بخوانید:

کالری و ارزش غذایی زولبیا و بامیه چقدر است؟


روش پخت

مرحله اول:

ابتدا در ظرفی نشاسته ریخته و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم آن را تا نشاسته باز شود و یکدست شود و ۵ دقیقه کنار می گذاریم و بعد کره را کنار می گذاریم تا نرم شود.

مرحله دوم:

بعد از ۵ دقیقه ظرفی که ماست و نشاسته داشت را آورده و آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد کره را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک دست شود و بعد گلاب و اسانس هل و جوش شیرین را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع غلیظی بدست آید. اگر مایع سفت شده بود کمی گلاب به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم:

در تابه روغن به اندازه ای می ریزیم تکه زولبیا در آن شناور باشد و تابه را روی حرارت می گذاریم تا به مرور روغن داع شود.

مرحله چهارم:

مایع را فشار داده و می چرخانیم تا به شکل دایره ای در آید. اگر قیف نبود نگران نباشید در جا سسی یا به وسیله یک پلاستیک فریزر می توانید این کار را انجام دهید‌ آشپزی و پخت و پز و شیرینی پزی را سخت نگیرید زیرا اگر علاقه نشان دهید راحت ‌ترین و دل چسب ترین کار دنیا خواهد بود.

مرحله پنجم:

شربت را که در یخچال گذاشته بودید و سرد شده بود بیرون آورید و به مدت یک دقیقه با یک توری بالا نگاه دارید تا روغن‌ های اضافه ریخته شود و بعد درون شربت قرار دهید ۵ دقیقه داخل شربت بگذارید تا سرد شده و طعم دار شود و بعد مجدد در توری قرار داد تا شربت اضافه آن گرفته شود و بعد در یخچال قرار دهید.


 

آنگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد توام.
از طرف بهترین دوست تو خدا
(سوره بقره)

 


مواد لازم برای تهیه بامیه

تخم مرغ نصف عدد یا یک عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع کمی
بکینگ پودر سر قاشق خیلی کم

مرحله اول:

ابتدا در ظرفی که می‌خواهیم روی گاز قرار دهیم آب را می ریزیم و می گذاریم بجوشد بعد بکینگ پودر را با آب مخلوط کرده و در آب در حال جوش اضافه می کنیم همان طور که روی شعله ملایم هم می زنیم اول کمی سفت است اما با همزن لایه خمیر را باز کرده و بعد جمع می کنیم تا اگر آبی لای آن بود بیرون بیاید و وقتی خوب مخلوط کردیم و خمیر را کنار می گذاریم تا سرد شود نباید خیلی زیاد سرد شود زیرا در این صورت تخم مرغ جذب نخواهد شد و داغ نیز نباید باشد زیرا موقع اضافه کردن تخم مرغ در خمیر می پزد پس باید کمی گرم باشد.

مرحله دوم:

در تابه روغن ریخته و روی شعله می گذاریم. ابتدا شما باید زولبیاها را سرخ کنید و بعد بامیه زیرا به خاطر وجود تخم‌مرغ کف می‌کند و روغن خراب وبدمزه می شود.
اگر خمیر بامیه سفت بود نصف یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید تا یک دست شود و مایه خمیر را به هر اندازه که خواستید با قیچی برش داده و در روغن تابه سرخ کرده و بعد در مایه شربت قرار داده و بعد در آورده و وقتی سرد شد در یخچال نگهداری کنید.


می گویند رجب ماه خدا و شعبان ماه پیامبر و رمضان ماه امت پیامبر است از این رو همه به مهمانی پروردگار دعوت شده‌اند از لحظه لحظه این جشن عرفانی غافل نشویم.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=416818
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها