طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی با طعم دلچسب

  • کد خبر : 396885
  • 16 اسفند 1399 - 16:32
طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی با طعم دلچسب

 

با نزدیک شدن آخر سال و دید و بازدید های عید، خانم های خوش سلیقه به فکر تهیه انواع شیرینی هستند شیرینی های رنگارنگ خوش مزه که برخی با فر و برخی بدون فر تهیه می شوند مثل طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی با طعم دلچسب.

مربا و مارمالاد از میوه، آب و شکر به دست می‌آید به گونه‌ای که در مربا، ریزه یا تکه های میوه قابل دیدن هستند. در مالاد میوه و پوره سفت و محکم است و گاهی اوقات برای داخل شیرینی ها از ژلاتین که یک ماده پروتئینی است و بسیار مقوی است استفاده می ‌شود. برای تهیه مربا به قوام و بافت ژله ای نیاز نیست زیرا این قوام وقتی که میوه در حال پخته شدن است همراه با پوست آن تامین شود.

واقعیت این است که میوه دارای پکتین یک نوع کربوهیدرات است که به دلیل ماهیتی که دارد یک بافت ژله ای شکل درست می کند که مربا را سفت می کند گرچه مربا شکر بالایی دارد و برای کسانی که وزن بالا دارند یا افراد دیابتی مضر است اما چون پایه آن میوه ها هستند و شکر آن از گلوکز به دست آمده برای مغز مفید بوده و برای کودکان عالی است و می‌تواند یک تغذیه مناسب و شیرین محسوب شود.

طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی با فر

شیرینی مربایی از جمله شیرینی‌های مخصوص عید به شمار می‌ رود که وقتی تغییرات روی آن داده می‌شود بسیار شکیل و مجلسی می‌ شود و می‌توان به عنوان یک شیرینی مجلسی و خوش مزه از مهمان ها پذیرایی کرد.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی عید بدون فر

خرما و هزاران خاصیت / بهترین جایگزین شکر

طرز تهیه شیرینی مربایی

مواد لازم برای شیرینی مربایی آلمانی

آرد شیرینی پزی دو پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
کره ۱۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری (یا مربا هر طعمی که دوست داشتید)

مرحله اول:

ظرفی را آماده کرده کره و پودر قند را داخل آن ریخته و با همزن چند دقیقه می زنیم تا کاملا رنگ آن سفید شود.


مرحله دوم:

تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و باز هم مواد را با هم می زنیم به گونه ای که کاملاً یک دست شود.


مرحله سوم:

آرد را برای چندین بار الک می کنیم تا گل نشود و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم.


مرحله چهارم:

به وسیله یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر عالی و نرم به دست آوریم.


مرحله پنجم:

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدام را در کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی سفره پهن کرده و با آوردن صاف می ‌کنیم. از سه میلیمتر بیشتر نباشد.


مرحله ششم:

با یک قالب یا کارت خمیرها را قالب می زنیم.


مرحله هفتم:

با یک سر ماسوره از وسط نصف شیرینی ها را با کاغذ روغنی داخل سینی فر می چینیم مراقب باشید هنگام قرار دادن داخل فر شکل ظاهر شیرینی به هم نخورد چون زود خشک می شود.


مرحله هشتم:

داخل و وسط شیرینی‌ها را خالی کردید می توانید هر مدل مربا با طعمی که خودتان دوست داشتید بگذارید.


مرحله نهم:

با پودر پسته یا بادام می‌توانید تزیین کنید و نگهداری این شیرینی در یخچال و ماندگاری آن ۳۰ روز می باشد.

اگر با فر یا توستر بخواهید کار کنید قبل از قراردادن شیرینی، فر باید ۱۵ دقیقه قبل باید روشن شده باشد تا گرم شود.

طرز تهیه شیرینی مربایی آلمانی بدون فر

همین شیرینی خوش طعم و خوش فرم را می توانیم بدون فر هم درست کنیم. ما می‌توانیم تابه را روی حرارت قرار دهیم و یک شعله پخش کن بالای آن بگذاریم. کف تابه را چرب کنیم و دو لایه کاغذ که روغنی است را کف تابع قرار دهیم و حرارت را ملایم کرده و مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهیم.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=396885
  • منبع : چی شی

برچسب ها

ثبت نظر

-