خرما و هزاران خاصیت / بهترین جایگزین شکر

  • کد خبر : 396883
  • 16 اسفند 1399 - 12:41
خرما و هزاران خاصیت / بهترین جایگزین شکر

 

اگر به جای شکر در مواد غذایی و شیرینی جات از مواد پرخاصیت تری مانند خرما، شیره خرما، شیره توت و شیره انواع میوه ها استفاده شود یک از بهترین پیشنهادات برای جایگزینی شکر خرما و هزاران خاصیت شگفت انگیز آن است.

خرما و هزاران خاصیت / بزرگ ترین برند خوراکی دنیا

خرما هزاران خاصیت دارد که فقط در این جا به چند مورد اشاره می کنیم؛

— اگر قرار باشد در میان تمام خوراکی های دنیا مفیدترین و بهترین را انتخاب کنیم خرما بهترین است البته بستگی دارد که خرما خشک یا تازه باشد و یکی از دلایل عالی بودن خرما داشتن کربوهیدرات است. خرما جدا از پروتئین دارای مواد معدنی و ویتامین‌های سرشاری است که ارزش آن را چند برابر می کند.

— اگه با خاصیت های شگفت انگیز خرما در رژیم غذایی پی ببریم حتما آن را در رژیم غذایی خود یا در شیرینی‌جات می‌کنیم.

— ‌ خرما باعث هضم بهتر و از بین رفتن یبوست می شود.

— خرما آنتی اکسیدان فوق‌العاده‌ای دارد که از سلول های ما در برابر رادیکال‌های آزاد مراقبت می کند. رادیکال هایی که موجب بیماری ‌های خطرناکی مثل سرطان می ‌شوند.

— خرما سرشار از فلاونوئید می باشد که از دیابت و آلزایمر و سرطان جلوگیری می کند و همچنین دارای فنولیک اسید می باشد که سلامت قلب را تضمین می‌کند و بیماری‌های چشمی را از بین می برد و همچنین باعث کارکرد بهتر مغز می شود.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه رول خمیر خرما خوشمزه و دلنشین + فواید بیشمار

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

خرما و هزاران خاصیت

خوش طعم ترین مربای خرما

برای تهیه مربای خرما باید از خرما های آب دار و پر شیره استفاده نمود، خرما هایی که پوست آنها را لازم نباشد که بگیریم.

مرحله اول؛

هر پیمانه خرما یک لیوان آب اضافه می کنیم و برای چند ساعت می گذاریم که خرما ها نرم شود.

مرحله دوم؛

وقتی هسته را از خرما جدا کردیم دیگر لازم نیست آب اضافه کنیم زیرا قبلا آب را اضافه کرده ایم.

مرحله سوم؛

بالای شعله می گذاریم تا پخته شود و کاملا نرم شود درست مثل فرنی.

مرحله چهارم؛

بعد از آنکه خرما را گذاشتیم کاملا سرد شد با مخلوط کن آنها را کاملاً له می کنیم.

مرحله پنجم؛

له شده خرما را دوباره در قابلمه ریخته و روی شعله قرار می‌ دهیم تا آب آن خشک شود مثل رب.
مربای خرما آماده است.

شیرینی خرمایی

 تهیه خوش طعم ترین شیرینی با خرما

مواد لازم؛

آرد شیرینی یک و نیم پیمانه
شیرینی خرما یک قاشق
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل به اندازه نیاز
——————————————————-
این مواد با مقداری خمیر مخلوط می شود تا ما این شیرینی را در چند رنگ داشته باشیم.

پودر کاکائو یک قاشق
زعفران دم کرده یک قاشق
——————————————————-
این مواد داخل شیرینی قرار می گیرد

پخت ؛ مدت زمان نیم ساعت تا چهل دقیقه

مرحله اول:

ظرف بزرگی تهیه کنید، همه مواد خمیر را داخل ظرف بریزید و ورز دهید به اندازه ای که خمیر نرمی به دست آید نباید خمیر به دست بچسبد خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید البته در صورتی که تمایل داشتید که رنگ های دیگری از این شیرینی داشته باشید؛ یک قسمت این خمیر را کاکائو مخلوط کنید و ورز دهید یک قسمت دیگر را که رنگ خود خمیر است و قسمت دیگر را با دم کرده زعفران مخلوط کنید و ورز دهید. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.

مرحله دوم:

خرماهای را از قبل آماده بدون هسته گذاشته‌اید با دست ورز دهید تا له شوند و پودر را به آن اضافه کنید‌

مرحله سوم:

خرماها را به شکل گرد در می آوریم به اندازه دلخواه زیاد کوچک نباشد از فندق کمی بزرگ تر.

مرحله چهارم:

قالب می زنیم و با چاقو روی آن‌ها را طرحی که خواستیم درست می کنیم و سر چاقو را به آرد آغشته می کنیم تا به خمیر نچسبد.

مرحله پنجم:

داخل سینی فر کاغذ روغنی را می گذاریم ولی چرب نمی کنیم.

مرحله هفتم:

شیرینی ها را طبقه وسط فر قرار می دهیم و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم و درجه را روی ۱۸۰ قرار می‌دهیم البته ۱۵ دقیقه قبل از داخل فر، باید فر را روشن کرده باشیم تا گرم شده باشد. بعد از ۱۵ دقیقه و بعد از سرد شدن در ظرفی مخصوص پذیرایی می چینیم.

شما شیرینی خرما دارید که با سه رنگ درست کرده اید؛ رنگ کاکائویی، کرمی و زرد رنگ که بسیار زیبا و مجلسی است‌.

نوش جان 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=396883
  • نویسنده : نرگس قوامی
  • منبع : کوپد

برچسب ها

ثبت نظر

-