🔴 کیک بدون فر
کم کم به پایان سال نزدیک می شویم خانم های کدبانو و خوش ذوق تدارک غذا و شیرینی را می بینند برخی افراد تصور می کنند که فقط با فر پختن کیک امکان پذیر است اما همیشه امکانات در دسترس نیست و باید با امکانات موجود بهترین ها را ارائه داد و همراه با خانواده لحظات سال تحویل را شیرین خوشمزه نمود البته باهنر خانم های باسلیقه خیلی راحت میتواند بدون فر هم خوشمزه ترین شیرینی ها را پخته و همیشه لازم نیست برای پخت شیرینی از فرصت استفاده نمود.
مواد لازم برای پخت کیک بدون فر
– آرد یک لیوان
– روغن یک لیوان
– روغن مایع یک لیوان
– ماست یا شیر یک لیوان
– شکر یک قاشق
پودر کاکائو یا پرتقال چند قطره مغز گردو یا بادام یا پسته به صورت پودر شده یک قاشق
تخم مرغ یک عدد بزرگ
بکینگپودر مقداری
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ تجربهی طعمی بینظیر
طرز تهیه کیک زبرا؛ عصرانهای بینظیر
دستور پخت یه کیک سیب خوشمزه با کرم دارچین
پخت کیک بدون فر
مرحله اول:
در یک ظرف تخم مرغ را با شکر مخلوط میکنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم:
شیر یا ماست را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.
مرحله سوم:
آرد را به مخلوط اضافه کرده و بکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله چهارم:
روغن را اضافه می کنیم کمی از روغن را برای چرب کردن ته ظرف کنار میگذاریم.
مرحله پنجم:
همه مواد را که ریختیم خوب هم می زنیم به اندازه ای که یک دست شود و یک مایع غلیظ به دست آید.
مرحله ششم:
در یک ظرف دیگر نصف مایع آماده شده را می ریزیم.
مرحله هفتم:
بستگی به خودتان دارد که کیک را با چه اسانسی درست می کنید. اسانس پرتقال یا هل را به اندازه چند قطره اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله هشتم:
دو ظرف با مایع به اندازه داریم که یکی از آنها پودر کاکائو را مخلوط کرده ایم و دیگری ساده است.
مرحله نهم:
تابه را روی حرارت می گذاریم و کف آن را مقداری روغن به اندازهای که چرب شود می ریزیم.
مرحله دهم:
بعد از آن ک تابه داغ شد مایع ساده را می ریزیم و بعد منتظر هستیم تا کمی خودش را بگیرد و مایع که کمی بسته شد مغز بادام یا پسته را روی آن پاشیده و دوباره نصف مایع کاکائو را اضافه می کنیم و بعد دوباره بقیه مایع ساده و مایع کاکائو به همین ترتیب شما کیکی دو رنگ و زیبا خواهید داشت.
مرحله یازدهم:
دم کنی را می گذاریم و شعله را بسیار کم می کنیم. باید با شعله آرام بپزد بعد کیک را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
مرحله دوازدهم:
بعد از ۱۰ دقیقه دم کنی را بردارید اگر کیک آماده بود و سفت بود شعله را خاموش کنید. تزیین کیک میتواند زیبایی آن را چند برابر کند و شما با سلیقه خود می توانید آن را تزئین کنید.