دستور پخت قلیه ماهی بسیار لذیذ و خوشمزه

  • کد خبر : 396024
  • 09 اسفند 1399 - 11:26
دستور پخت قلیه ماهی بسیار لذیذ و خوشمزه

قلیه ماهی بسیار لذیذ و خوشمزه

قبل از ارائه دستور پخت قلیه ماهی بهتر است با خواص قلیه ماهی و فیله آشنا شویم؛ماهی خاویار سرشار از امگا ۳ بوده و دارای فسفر فراوان است که قلب و عروق را تقویت می کند.

– قلیه ماهی از کامل ترین وعده های غذایی می باشد که نیازی به مواد های مکمل ندارد و باعث سلامت و عمر طولانی می‌شود.

– اگر اشتهای کمی دارید پیشنهاد ما به شما قلیه ماهی خاویاری است که بهترین و عالی ترین انتخاب است.
در این غذای لذیذ و خوش مزه انواع املاح معدنی و کلسیم وجود دارد که باعث جذب مواد غذایی شده و باعث طولانی تر شدن عمر می شود.
بهتر است هفته ای یک بار یا ماهی یک بار از قلیه ماهی خاویاری به عنوان کمک غذای سالم و مفید استفاده کنید و این غذا را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

قلیه ماهی


>>مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی<<


فیله ماهی چهار تکه
پیاز دوعدد
سبزی گشنیز سیصد گرم
سبزی شنبلیله پنجاه گرم
سیر پنج حبه
تمر هندی دویست گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

قلیه ماهی

>>>بیشتر بخوانید:

سیب زمینی با تن ماهی خوش مزه + فواید تن ماهی

کتلت تن ماهی با سبزیجات و ذرت مزه‌ای متفاوت + فواید بیشمار ذرت


مراحل تهیه قلیه ماهی:


اولین مرحله؛

ماهی‌ها را خوب شسته و تمیز کرده و دو قسمت ماهی یعنی دوروی آن را فلفل سیاه و نمک می ریزیم و کنار می گذاریم.


دومین مرحله؛

سبزی های گشنیز و شنبلیله را پس از پاک کردن خوب می شوییم و در صافی قرار داده تا آبش برود.


مرحله سوم

سبزی ها را ساطوری کرده و خرد کرده و کنار می گذاریم


مرحله چهارم

پیاز ها را شسته پوست گرفته و رنده می کنیم و یا به صورت نگینی ریز یا درشت خورد می کنیم


پنجمین مرحله؛

در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها را تفت می دهیم و زردچوبه اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا پیاز و زردچوبه یک‌دست شود.


ششمین مرحله؛

سیر ها را هم بعد از شستن و پوست گرفتن و خرد کردن به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.


هفتمین مرحله؛

گشنیز و شنبلیله را هم اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.


هشتمین مرحله؛

تفت دادن سبزیجات باید به اندازه‌ای باشد که آب بیندازد و آب آن تبخیر شود.


نهمین مرحله؛

نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و بگذارید سبزیجات به خوبی پخته شود.


دهمین مرحله؛

بعد از ۱۵ دقیقه تمرهندی را با یک لیوان آب مخلوط کرده تا رقیق شود.


یازدهمین مرحله؛

۲ لیوان آب جوش را با تمر هندی درون قابلمه به مواد اضافه کنید و اگر ترش دوست دارید از رب نیز می توانید استفاده کنید و به خورشت طعم ترش تری بدهید.


دوازدهمین مرحله؛

۳۰ دقیقه آخر قطعه های ماهی را با کمی روغن تفت داده تا وقتی در قابلمه بریزید از هم نپاشد سپس به خورش اضافه کنید.


سیزدهمین مرحله؛

بعد از آن که خورشت به روغن آمد و جا افتاد می توانید شعله را خاموش کنید.


چهاردهمین مرحله؛

برنج را به روش همیشگی چلو کرده و دم کنید.


پانزدهمین مرحله؛

برنج همراه با خورشت قلیه ماهی آماده است. نوش جان

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=396024
  • نویسنده : نرگس قوامی