طرز تهیه شوربای شلغم؛ یک سوپ گرم و مقوی

  • کد خبر : 394598
  • 09 شهریور 1400 - 9:27
طرز تهیه شوربای شلغم؛ یک سوپ گرم و مقوی

به گزارش نیوز: شوربای شلغم یک نوع آش سنتی ایرانیه که در  روز‌های سرد پاییزی خوردن این آش گرم و مقوی میچسبه و دوای سرماخوردگی‌ است. یکی از این غذا‌ها شوربای شلغم است. این آش خاصیت دارویی و درمانی دارد. آن‌را درست کنید و به جنگ سرماخوردگی بروید.در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه شوربای شلغم:

مواد لازم برای طرز تهیه شوربای شلغم:

  • برنج نیم دانه ایرانی: ۱ پیمانه
  • عدس: ۱ پیمانه
  • شوید خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • شلغم خرد شده به شکل مکعبی ریز: ۲۵۰ گرم
  • آب نارنج (ماست ترش): سه چهارم تا یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • شوید خشک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه شوربای شلغم

مواد لازم برای طرز تهیه شوربای شلغم

  • گوشت گوساله کم چرب (یا مرغ یا بوقلمون چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط رنده شده: یک عدد
  • ماست چکیده: یک قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  • پودر مغز نان (یا آرد سوخاری): یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه شوربای شلغم؛ به جنگ سرماخوردگی بروید

طرز تهیه شوربای شلغم و دستور پخت

۱. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ماست چکیده، پودر پیاز، پودر سیر، پودر مغز نان (یا آرد سوخاری)، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.

۲. مخلوط گوشت را با دست به صورت کوفته‌هایی به اندازه یک فندق درشت شکل دهید.

۳. کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس کوفته‌ها را در آن سرخ کنید تا اطراف آن‌ها طلایی شود.

طرز تهیه شوربای شلغم

۴. عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض نمایید، سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از شستن با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نیم پز شود.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سوپ جوجه لیمویی؛ مقوی و سالم

۵. برنج را پس از پاک کردن، بشویید و به عدس نیم پز اضافه کنید.

۶. شلغم خرد شده و شوید خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج و عدس کاملا بپزند و نرم شوند.

۷. وقتی شوربا غلیظ شد، آب نارنج، شوید خشک و کوفته‌ها را به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا شوربای شلغم کاملا جابیفتد.

۸. اگر آب شوربا در زمان پخت کم بود، مقدار آب جوش به آن اضافه کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=394598

ثبت نظر

-