قارچ های خوراکی منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد، اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند. قارچ ها حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از پوستتان محافظت می کنند ، قارچ در حال حاضر در کرم های موضعی و سرم ها نیز کاربرد دارد.
قارچ ها برای طعم بی نظیر و مزایایی که برای سلامتی دارند، بسیار محبوب می باشند و سرشار از مواد مغذی هستند ؛قارچ های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند اما راه استفاده از این خواص تنها انتخاب صحیح قارچ است که پیشنهاد می شود برای خرید قارچ باید محتاط باشید و آن را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید.
سوپ بهترین غذا یا میانوعده برای این فصل است؛ بهخصوص که کرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمیدارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
بهترین و خوشمزه ترین سوپ جو با دارا بودن خاصیت های بی شمار
سوپ هویج خوشمزه با ترفند ساده
سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما میچسبه!
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- هویج متوسط: ۲ عدد
- تره فرنگی: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۲۵۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت سوپ قارچ:
۱. ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
۲. با کره کمی تفت میدهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد میکنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه میکنیم.
۳. ۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت میدهیم سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد یا رنده میکنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه میکنیم.
۴. به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم تا قارچها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل میکنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه میکنیم.
۵. در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ میزنیم. ۵ دقیقه صبر میکنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
۶. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و دیگر در قابلمه را نمیگذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو میکنیم.
اگر شما هم تجربهای در طرز تهیه سوپ قارچ دارید با ما به اشتراک بگذارید.
نیوز زندگی