رشته پلو با کشمش و سینه مرغ

رشته پلو با کشمش و سینه مرغ طعمی متفاوت و جذاب

  • کد خبر : 392111
  • 30 بهمن 1399 - 10:28
رشته پلو با کشمش و سینه مرغ طعمی متفاوت و جذاب

 

اگر می‌خواهید غذایی پر انرژی و کم چرب و کم سدیم بخورید حتماً خوردن رشته پلو با کشمش را از دست ندهید.

اضافه کردن کشمش به گوشت در غذا موجب کم شدن چربی غذا شده و فیبر و آهن را زیاد می کند.

آیا از فواید کشمش در غذا مطلع هستید؟
در ادامه با ما همراه باشید!

۱) کشمش انواع مواد مغذی و ویتامین ها را در خود جای داده است.

۲) سرشار از آنتی اکسیدان است و از تخریب سلول ها پیشگیری می کند.

۳) آهن فوق العاده آن نیاز روزانه بدن را به آهن تامین کرده و از کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

۴) کشمش به طرز شگفت انگیزی از سرطان کلون جلوگیری می کند.


>>بیشتر بخوانید: طرز تهیه عدس پلو به روش مامان‌پز


رشته پلو

۵) اضافه کردن کشمش به گوشت در غذا موجب کم شدن چربی غذا شده و فیبر و آهن را زیاد می کند.

۶) کشمش کلسترول بد خون را کم کرده و بیماری قلبی را کاهش می دهد.

۷) مهم ترین تاثیری که کشمش داخل غذا بر روی انسان دارد کم کردن استرس و تقویت اعصاب است همچنین بهتر عمل کردن رگ های بدن و از بین رفتن سستی بدن می باشد.

۸) کشمش معده را سالم و یبوست را رفع می‌کند.

۹) برای افرادی که فعالیت زیادی ندارند استفاده از کشمش باعث سالم ماندن سلول های بدن آنها می شود.

۱۰) طبع گرم کشمش برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و همیشه سرما می خورند بسیار مناسب است همچنین طبع گرم کشمش باعث می‌شود که بر طبع سرد برنج غالب شود.


>>بیشتر بدانید: خوش طعم ترین استانبولی بدون گوشت


رشته پلو

مواد لازم:

  • برنج ۲۵۰ گرم
  • رشته پلویی ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • کشمش پلویی نصف پیمانه کمتر کره ۵۰ گرم
  • پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به اندازه لازم
  • آب به مقدار لازم
  • دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
  • زرشک در صورت تمایل نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

افرادی که از کشمش خوششان نمی‌آید می‌توانند داخل این غذا زرشک استفاده کنند.


>>حتما بدانید: لو ته چین مرغ ؛ لذیذترین غذای دنیا!


رشته پلو

دستور پخت رشته پلو:

مرحله اول:

پیازها را نگینی خرد کرده یا با رنده خرد کنید و با روغن و کره سرخ کنید، مخلوط کردن روغن به کره برای این است که کره نسوزد.


مرحله دوم:

مرغ را با دو قاشق از پیاز های سرخ شده و یک قاشق روغن و فلفل و نمک و زردچوبه تفت می دهیم.


مرحله سوم:

وقتی مرغ سرخ شد و دو طرف آن طلایی شد مقداری کمی آب به مرغ را اضافه کرده و بگذارید کمی بپزد.


مرحله چهارم:

وقتی که مرغ پخته شد و و آب کمی که از مرغ مانده بود کناری می گذاریم.


مرحله پنجم:

مرغ ریش ریش شده را با نصف کره و زعفران که از قبل دم کرده ایم در تابه می‌ریزیم و کمی تفت می دهیم.


مرحله ششم:

یک چهارم قاشق چای خوری دارچین به مرغ اضافه می کنیم و همه مواد را میکس کرده و اجازه می دهیم کمی تفت بخورد.


مرحله هفتم:

شعله را خاموش کنید دقت کنید که مرغ باید آبدار باشد و خشک نشود.

(برای تهیه برنج و رشته پلویی نیز این گونه عمل می کنیم)


مرحله هشتم:

رشته ها را ریز کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا رنگ آن به قهوه ای تیره تبدیل شود.


مرحله نهم:

قابلمه را آب کرده، وقتی که جوش آمد نمک و روغن را می ریزیم. روغن برای این است که رشته ها به هم نچسبد. رشته ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و داخل قابلمه ای که آب در حال جوش است می ریزیم.


مرحله دهم:

همین که دیدید رشته ها کمی نرم شده شعله را خاموش کرده و رشته‌ها را در صافی بریزید تا آب آن برود.


مرحله یازدهم:

به روشی که همیشه برنج را جلو می کنید آن را آماده کنید.


مرحله دوازدهم:

کمی روغن داخل قابلمه ریخته و ته دیگی را که دوست دارید می تواند سیب‌زمینی باشد یا تکه نانی قرار.دهید.


مرحله سیزدهم:

برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید و کمی کره روی برنج قرار دهید.


مرحله چهاردهم:

برنج و رشته را دم کنید قبل از آنکه دمکنی بگذارید یک سوم فنجان آب بریزید و شعله را زیاد کنید و بعد از چند دقیقه کم کنید و دم کنی را بگذارید.


مرحله پانزدهم:

در مدت زمانی که برنج شما در می‌کشد کشمش های خود را آماده کنید.


مرحله شانزدهم:

در تابه مقداری روغن ریخته و کشمش ها را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید و روی آن کمی دارچین بریزید البته برخی افراد طعم شیرین غذا را دوست ندارند این افراد می توانند به جای کشمش از زرشک استفاده کنند.


مرحله هفدهم:

بعد از نکشیدن برنج مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج کنار بگذارید.


مرحله هجدهم:

در ظرفی زیبا رشته پلو با مرغ سرخ کرده و کشمش یا زرشک تزیین کنید.

می‌توانید رشته پلو خوشمزه خود را با هر ترشی ای که دوست داشتید مثل سالاد میل کنید. نوش جان

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=392111
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-