دستور پخت بهترین ناردون

ناردون غذای اصیل و فوق خوشمزه مازندرانی

  • کد خبر : 390844
  • 29 بهمن 1399 - 9:39
ناردون غذای اصیل و فوق خوشمزه مازندرانی

آیا از خاصیت های بی نظیر دانه انار مطلع هستید؟ آیا می دانید که با انار می‌شود غذاهای بسیار خوش مزه درست کرد که برای بدن مفید باشد؟

ابتدا برخی از خاصیت های انار را با هم مرور می کنیم؛ انار میوه ای بهشتی و سالم‌ترین میوه ای است که در روی زمین یافت می شود و فوایدی دارد که در میوه های دیگر به ندرت پیدا می‌شود انار باعث می‌شود که ما به برخی از بیماری‌ها مبتلا نشویم.

۱- مواد مغذی که در انار وجود دارد واقعا شگفت انگیز است، انار سرشار از آنتی اکسیدان است و سرشار از امگا ۶ است.

۲- اگر می‌خواهید دچار التهاب های شدید و در نتیجه بیماری های قلبی عروقی مثل سرطان، آلزایمر و چاقی و دیابت نوع ۲ نشوید از دانه های انار در برخی از غذاهای استفاده کنید.

۳- غذایی که با دانه انار همراه باشد هضم بهتری خواهد داشت و باعث می‌شود که دستگاه گوارش ملتهب نشود و سلول‌های سرطانی مجال رشد پیدا نکنند سلول هایی که منجر به سرطان سینه و سرطان روده بزرگ خواهند شد.

۴- فیبر موجود در دانه انار باعث می شود که روده ها سالم کار کنند و بیماری کرون که نوعی التهاب روده است کاهش یابد و در نتیجه به زخم معده مبتلا نشویم.

۵- نوشیدن آب انار برای آقایان نیز مفید است زیرا از مبتلا شدن آنها به سرطان پروستات جلوگیری می‌کند.

۶- دانه انار فشار خون بالا را پایین می‌آورد و از سکته مغزی جلوگیری می‌کند.

۷- انار خاصیت ضد التهابی دارد و افرادی که دچار التهاب مفاصل و آرتریت هستند خوردن انار خاصیت زیادی برای آنها دارد.

۸ – دانه های انار دارای آنتی اکسیدان غلیظ می باشند بنابراین باعث کم شدن استرس و نگرانی و تقویت عملکرد جنسی می شود.


>>بیشتر بدانید: خورش کرفس اصیل را اینجا یاد بگیرید


ناردون غذای اصیل


>>بیشتر بدانید: ساده ترین خورش قیمه با بهترین طعم


مواد لازم برای پخت خورشت ناردون

  • مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • دانه انار ۱/۵ پیمانه
  • رب انار ۱ قاشق
  • روغن به مقدار لازم
  • فلفل زردچوبه نمک به مقدار مورد نیاز در صورت تمایل مقداری سیب زمینی سرخ کرده و یا بادمجان سرخ کرده

طرز پخت بهترین خورشت ناردون غذای اصیل

زمان پخت این ناردون غذای اصیل نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه است. و غذا برای چهار نفر کافی است.


>>حتما بخوانید: خورشت ترشه تره؛ غذای محبوب گیلانی ها/ آموزش آشپزی


 

ناردون غذای اصیل

مرحله اول :

ابتدا مرغ را خوب شسته و تمیز کنید و بعد با مقداری آب برای زمان کوتاه بگذارید که نرم شود.


مرحله دوم:

پیازها را نگینی خرد کرده و بعد تفت دهید به گونه‌ای که طلایی شود .


مرحله سوم:

دانه های انار را که جدا کردید بریزید.
داخل پیاز ها و روغن و تفت دهید به اندازه تفت دهید که آب انار ها دیده شود و کش بیاید.


مرحله چهارم:

مرغ را داخل روغن سرخ کنید و آب مرغ را کنار گذاشته نگاه دارید.


مرحله پنجم:

در قابلمه ای آب مرغ را ریخته و مواد میکس شده را به آن اضافه می کنیم.


مرحله ششم:

فلفل زردچوبه را اضافه کرده و بگذارید خورشت همراه همه مواد داخل آب مرغ بپزد.


مرحله هفتم:

دقت کنید که اگر در قابلمه را بگذارید رنگ یاقوتی زیبای دانه های انار را از دست خواهید داد پس قابلمه بدون سر بالای شعله بپزد.


مرحله هشتم:

ذائقه ها متفاوت است هم می توانید مقداری سیب زمینی خلال کنید و سرخ کنید در کنار خورشت قرار دهید و هم اینکه بادمجان سرخ کرده و کنار خورشت قرار دهید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=390844
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-