خواص اسفناج

املت اسفناج بهترین املت برای بدن

  • کد خبر : 390555
  • 29 بهمن 1399 - 10:02
املت اسفناج بهترین املت برای بدن

آیا می دانستید با گنجاندن اسفناج در برخی از غذاها پوست شما روشن تر خواهد شد و اسفناج به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی از پوست شما مراقبت می کند؟
آیا می دانستید که با اسفناج می‌شود یک املت بسیار خوشمزه و لذیذ درست کرد؟

اسفناج باعث طراوت و شادابی و جوانی شما می شود. یک املت ساده اما مقوی. این اُملت سرشار از آهن است.

افرادی که وقت برای پخت و پز ندارند می‌توانند از غذاهای ساده و مقوی که زمان زیادی می‌برد استفاده کنند مانند املت اسفناج.


>>بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی


املت اسفناج

فواید شگفت آور اسفناج

یک صبحانه عالی باید سرشار از مواد مغذی و سالم باشد تا باعث سوخت و ساز بهتر بدن شود.

۱) یک صبحانه مقوی باعث جذب بهتر مواد غذایی شده و باعث می شود که بدن کالری اضافی را بسوزاند.

۲) کسانی که به خوردن صبحانه مقوی عادت می‌کنند چربی اضافه بدن شان کمتر جذب شده و فیبر بیشتری به بدن خود جذب می‌کنند و بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی مثل کلسیم، آهن که جذب بدن می شود.

۳) تمرکز ذهنی را بالا می‌برد و خلق و خو را بهتر می‌کند و در نهایت باعث تناسب اندام می‌شود.

۴)املت اسفناج به خاطر دارا بودن تخم مرغ و اسفناج سرشار از آهن و کلسیم است مخصوصاً اسفناج که خاصیت های شگفت انگیز آن بر روی سلامتی نمی‌توان نادیده گرفت.

۵)خود سبزی اسفناج با سرطان دهان و معده و مری مقابله می‌کند. اسفناج دارای فیبر بالایی است و باعث هضم غذا می شود و هم ضد یبوست است.

۶)فیبر بالای اسفناج باعث می‌شود که قند خون پایین نگاه داشته شود و باعث احساس سیری شود.

۷) اسفناج دارای ویتامین‌های e ،c، سلنیوم ، منگنز و بتاکاروتن می باشد که جزو آنتی اکسیدان های خوب است. از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود که جلوی فشار خون بالا گرفته شود.

۸) به نظر می‌رسد که خوردن ماست با اسفناج زیاد درست نباشد زیرا کلسیم ماست باعث از بین رفتن آهن اسفناج در بدن می‌شود پس می‌شود به جای ماست از آب لیمو استفاده کرد.


>>بیشتر بخوانید: سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست می‌چسبه!


املت اسفناج

املت غذایی ساده و در عین حال خوش مزه است که زمان زیادی نیز نمی برد.

((مواد لازم برای پخت املت اسفناج))

  • روغن یا کره ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ اسفناج نصف لیوان
  • تخم مرغ سه عدد
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل به مقدار لازم

این غذا در نیم ساعت پخته می‌شود و برای دو یا سه نفر کافی است.


>>حتما بخوانید: لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه! طرز تهیه مرحله به مرحله


املت اسفناج

روش پخت املت اسفناج

مرحله اول :

برگ های اسفناج را خیلی خوب بشویید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آب نمک بماند.


مرحله دوم :

در این مرحله آب اسفناج را به وسیله یک صافی بگیرید باید به خوبی آبش گرفته شود.


مرحله سوم :

این مرحله باید اسفناج ها خورد شوند.


مرحله چهارم :

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید.


مرحله پنجم :

اسفناج ها را با تخم‌مرغ مخلوط کرده و خوب بزنید.


مرحله ششم :

ادویه، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید.


مرحله هفتم :

تابه را روی شعله قرار داده بگذارید داغ شوند.


مرحله هشتم :

روغن را داخل تابه ریخته و بگذارید داغ شود وقتی که املت کمی گرفت، با چنگالی وسط آن را خالی کرده تا تخم مرغ به قسمت وسط بیایند و بپزند.


مرحله نهم :

وقتی املت طلایی شد آن را به صورت لوله جمع کنید و داخل نان بپیچید. این هم یک ساندویچ خوش مزه و بسیار مقوی که میشود به عنوان یک صبحانه کامل از آن استفاده کرد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=390555
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-