آیا میدانستید که آب جو ۱۱ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد؟
آیا می دانستید جو می تواند بدن ما را از وجود سم های مختلف پاکسازی کند؟
آیا می دانستید که جو به خاطر فیبر بالایی که دارد میتواند به افراد دیابتی کمک شایانی کند؟
خانم های با هوش و آشپز حتما می دانند غذابی را که استفاده می کنند باید دارای مواد مفیدی باشد که بیشترین خاصیت را برای بدن داشته باشد و ضرری نداشته باشد.
می خواهیم یک سوپ جو خوشمزه درست کنیم که قبل از آن بهتر است از خاصیت های جو مطلع باشیم.
>>حتما بخوانید: سوپ جو سفید/آسان ومغذی!
- جو اگر سبوسدار باشد میتواند به خون را تنظیم کند.
- به خاطر فیبر بسیار بالایی که دارد میتواند بدن ما را از سم های مختلف پاکسازی کند و میتواند به زیاد شدن باکتری های مفید در روده کمک کند.
- او میتواند به سلامت روده کمک زیادی کند و به همین خاطر باعث میشود که ما به بواسیر و سرطان روده بزرگ مبتلا نشویم.
- کمک به بانوان میکند تا به سنگ کیسه صفرا مبتلا نشوند.
- به خاطر دارا بودن فسفر و مس فراوان باعث سلامت استخوانها میشود.
- کلسیم موجود در جو از استخوان های ما محافظت میکند.
- خانم هایی که به زیبایی پوست خود اهمیت ویژه می دهند بهتر است بدانند جو منبع فوقالعادهای از سلنیم است که باعث میشود پوست جمع شود و شاداب و باطراوت سالم بماند.
- جو می تواند سطح کلسترول خون را تنظیم کند زیرا دارای فیبر نامحلول است.
- جو می تواند دیابت نوع ۲ را کنترل کند مخصوصا سوپجو از جمله غذاهایی است که به خاطر فیبر می تواند کمک شایانی به افراد دیابتی کند.
- به خاطر سبوسی که دارد بهترین تغذیه سالمی است که افراد میتوانند از آن استفاده کنند همچنین از بروز آسم جلوگیری میکند.
- در نهایت جدا از هزاران خاصیت دیگری که وجود دارد به خاطر دارا بودن ویتامین c که حتی از برخی میوه ها نیز بیشتر است سیستم ایمنی بدن را تا حد زیادی بالا میبرد و به همین خاطر می گویند به افراد مریض و سرما خورده سوپ جو بدهید!
>>بیشتر بدانید: آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامهای
>>بیشتر بخوانید: سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما میچسبه!
🥘مواد لازم برای تهیه سوپ جو خوشمزه و مفید
- مرغ چهارصد گرم
- سیر یک حبه
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- جعفری و گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
- روغن یک قاشق
- جو پوست کنده یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری سر پر
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه، به اندازه لازم
- هویج دو عدد
برای بهبود برخی از بیماری ها مانند سرماخوردگی و ضعف بدن همچنین برای کودکان بهتر است از مواد مقوی داخل غذا استفاده کنیم و سوپ جو بهترین غذایی است که می تواند علاوه بر مفید بودن بسیار خوشمزه باشد.
🥘روش پخت سوپ جو خوش مزه و مفید
مرحله اول:
جو ها را در آب خیس می کنیم، خیس کردن باید چند ساعت طول بکشد یعنی جو ها برای چند ساعت مثلاً ۵ ساعت در آب بماند، دو لیوان آب را داخل قابلمه ریخته و بالای شعله می گذاریم.
مرحله دوم:
جو ها را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم با آب بپزد.
مرحله سوم:
باید جو را مدام هم بزنید تا ته نگیرد شعله باید کم باشد.
مرحله چهارم:
وقتی که متوجه شدید جو ها خوب پخته شد و لعاب داده است برداشته و کناری بگذارید.
مرحله پنجم:
پیازها را هم میتوانید رنده کنید و هم حالت نگینی خرد کنید.
مرحله ششم:
در تابه روغن ریخته و پیازها را تفت دهید.
مرحله هفتم:
هویج ها را بعد از شستن و پوست گرفتن می توانید خرد کرده و با قسمت درشت رنده آن را رنده کنید.
مرحله هشتم:
هویج ها را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید سبزی خشک را اضافه کنید.
مرحله نهم:
مرغ را که قبلا پخته به صورت ریش ریش کرده و به پیاز ها و هویچ اضافه کرده و تفت دهید بعد به سوپ اضافه کنید.
مرحله دهم:
جو را که قبلا پخته و لعاب داده و کنار گذاشته اید با چهار لیوان آب به سوپ اضافه کنید شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و بعد جوش آمدن شعله را کم کنید تا با شعله آرام بپزد.
مرحله یازدهم:
بعد از آنکه به غذا زمان دارید و متوجه شدید که خوب جا افتاده شعله را خاموش کنید.