طرز تهیه سوپ هویج

سوپ هویج خوشمزه با ترفند ساده

  • کد خبر : 387989
  • 18 بهمن 1399 - 18:17
سوپ هویج خوشمزه با ترفند ساده

طرز تهیه یک سوپ هویج ساده و خوشمزه که البته یکی از مواد آن هویج است. هویج چه فوایدی دارد؟

۱- نوعی صیفی‌جات که می تواند کلسترول را پایین آورد و به همین خاطر احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.

۲- هویج سرشار از پتاسیم است و گرفتگی رگ ها را باز می‌کند و فشار خون را کنترل می‌کند و عروق خونی و رگ ها را باز می‌کند.

۳- هویج عفونت را از بین برده و ضد باکتری است و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و گلبول های سفید را افزایش می دهد.

۴- هویج به خاطر دارا بودن فیبر به گوارش کمک کرده و از یبوست جلوگیری می‌ کند و باعث می‌ شود که روده و معده در برابر بیماری ‌ها محافظت شوند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و نور چشم را زیاد می کند.

۵- هویج دارای ویتامین A است که از شب کوری جلوگیری می کند.

۶- هویج دارای آنتی اکسیدان است که موجب می‌شود لثه ها تقویت شود‌.

۷- هویچ باعث می شود که سکته مغزی در کسانی که هویج را می خورند کاهش یابد و دیابت را کنترل می ‌کند و میزان انسولین و گلوکزی را که بدن می سوزاند کنترل می کند.


>>بیشتر بخوانید: سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!


سوپ هویج


>>بیشتر بخوانید: طرز تهیه دو نوع سالاد هویج


🥕مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ ساده و خوشمزه

۱. پیاز یک عدد
۲. سیب زمینی یک عدد
۳. هویج بزرگ یک عدد
۴. بال یا گردن مرغ به مقدار لازم
۵. عدس یک چهارم پیمانه
۶. جعفری و گشنیز خشک شده یک قاشق
۷. نمک فلفل سیاه و زردچوبه و اندازه کافی
۸. رپ دو قاشق غذا خوری سر خالی
۹. رشته فرنگی به اندازه لازم


>>حتما بخوانید: انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید


سوپ هویج

🥕روش پخت سوپ هویج ساده و خوش مزه

مرحله اول:

پیازها را خورد کرده یا رنده می کنیم.


مرحله دوم:

سیب زمینی را پس از شستن پوست گرفته و حالت نگینی خورد می کنیم.


مرحله سوم:

هویج را نیز پس از شستن خوب پوست گرفته و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا رنده کنیم.


مرحله چهارم:

پیازها را با بال یا گردن تفت می دهیم.


مرحله پنجم:

سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم.


مرحله ششم:

هویج ها را نیز اضافه می کنیم و ادویه را روی آنها می ریزیم و تفت می دهیم.


مرحله هفتم:

اول رپ را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد چند لیوان آب اضافه می کنیم.


مرحله هشتم:

عدس ها را اضافه می کنیم و سبزی های خشک را اضافه می کنم.


مرحله نهم:

اجازه می‌دهیم تا غذا به آرامی روی شعله بپزد.


مرحله دهم:

زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد وقتی که دیدیم خوب جا افتاده و سروش می کنیم.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=387989
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-