خورش قیمه با گوشت سفید

ساده ترین خورش قیمه با بهترین طعم

  • کد خبر : 387954
  • 18 بهمن 1399 - 17:21
ساده ترین خورش قیمه با بهترین طعم

 

غذاهای این چنینی بیشتر با ذائقه ما ایرانیان سازگاری دارد قبل از اینکه در مورد ساده ترین خورش قیمه صحبت کنیم بهتر است بدانیم که مرغ چه خاصیت هایی به عنوان گوشت سفید برای بدن دارد.

۱- گوشت مرغ پروتئین بالایی دارد مخصوصاً سینه مرغ و برای افرادی که به اندام خود اهمیت زیادی می‌دهند بسیار مناسب است.

۲- مرغ سرشار از ویتامین c است که باعث می‌شود پوستی صاف و زیبا داشته باشیم.

۳- گوشت مرغ باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن ما بالا برود و همچنین برای گوارش ما مفید است و از میگرن جلوگیری می کند و قلب را سالم نگاه می دارد.

۴- گوشت مرغ برای افراد دیابتی نیز مفید است. مرغ دارای ویتامین D می باشد که باعث جذب کلسیم شده و استخوان ها را تقویت می‌کند.


>>بیشتر بخوانید: چطور خورشت قیمه مجلسی درست کنیم؟



>>بیشتر بدانید: غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار


۵- دارای ویتامین A می باشد که نور چشم را زیاد می کند و باعث می شود که مغز بهتر و عالی تر کار کند.

۶- مرغ باعث کاهش وزن می شود مخصوصاً برای افرادی که از چاقی رنج می برند می توانند از این گوشت در غذاها استفاده کنند.

۷- استفاده از مرغ فشار خون را کنترل می کند، این برای افرادی است که دارای فشار خون بالا می باشند آنها نیز می توانند از این گوشت در خورش ها و غذاها به جای گوشت قرمز استفاده کنند.

۸- گوشت مرغ از سرطان جلوگیری می کند و کلسترول را پایین می آورد..

۹- مرغ باعث رفع سرماخوردگی و گلودرد می شود اسید آمینه مرغ باعث می‌شود که شما پس از خوردن آن احساس آرامش عجیبی کنید و افسردگی شما از بین برود و استرس رفع شود.

۱۰- مرغ حاوی فسفر کافی است که برای دندان‌ها و استخوان‌ها مفید است و از کبد و سیستم ایمنی شما محافظت می کند.

(مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با بهترین طعم)

  • مرغ ۳۰۰ گرم
  • لپه یک پیمانه سر خالی
  • پیاز یک عدد درشت
  • روغن مایع ۳ قاشق
  • دارچین یک و نیم قاشق مرباخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم آب لیموی طبیعی دو قاشق غذاخوری
  • آبغوره ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف پیمانه یعنی یک دوم
  • زعفران دم کرده به اندازه نیاز

>>حتما بخوانید: آموزش خورشت قیمه مجلسی لذیذ


استفاده از گوشت مرغ به عنوان گوشت سفید علاوه بر خوش مزه تر شدن غذا برای سلامتی نیز مفید است و بهتر است که یاد بگیریم بیشتر از گوشت های سفید برای پخت غذا استفاده کنیم.

اگر خواستید ساده ترین خورش قیمه شما خوش عطر شود چند قطره گلاب پس از پخته شدن به غذا اضافه کنید. کالری گوشت سفید کمتر بوده و کلسترول گوشت سفید نیز پایین‌تر است پس بهتر است در کنار استفاده از گوشت های قرمز گوشت سفید را نیز برای پخت غذا ها امتحان کنیم و از مزه لذیذ و دلچسب آن بهره مند شویم.

روش پخت خورش قیمه با بهترین طعم

مرحله اول:

به هر اندازه که گوشت قرمز را برای تیم خود کنی می کنید می توانید مرغ را نیز به همان اندازه خرد کنید البته اندازه به دلخواه خود فرد است.


مرحله دوم:

پیازها را رنده کنید و همراه با کره و روغن سرخ کنید همچنین می توانید به صورت نگینی نیز خرد کنید.


مرحله سوم:

لپه ها را خوب شسته و پاک کنید و برای چند ساعت خیس کنید. بهتر است در آب ولرم خیس شود.


مرحله چهارم:

بعد از آنکه آب لپه را گرفتید درون تابه مقداری روغن ریخته و آن را در روغن همراه با قسمتی از رپ تفت دهید.


مرحله پنجم:

آب را اضافه کرده و بگذارید روی شعله ملایم بپزد.


مرحله ششم:

مرغ های خرد شده را با فلفل و قسمتی از دارچین و زردچوبه درون روغن تفت دهید.


مرحله هفتم:

وقتی که دیدید لپه نیم پز شد مرغ ها را به خورش اضافه کنید.


مرحله هشتم:

نمک و آبغوره و آبلیموی طبیعی را به خورش اضافه کنید.


مرحله نهم:

بعد از آنکه خورش جا افتاد زعفران و باقیمانده دارچین را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=387954
  • نویسنده : نرگس قوامی