کشک بادمجان و خاصیت ضد ویروسی

طرز تهیه کشک بادمجان از غذاهای خوب ایرانی است

  • کد خبر : 378802
  • 12 بهمن 1399 - 12:54
طرز تهیه کشک بادمجان از غذاهای خوب ایرانی است

آیا به دنبال مواد غذایی می گردید که خاصیت ضد ویروس داشته باشد و بتواند سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد؟ کشک بادمجان از غذاهای خوب ایرانی است که می تواند به سلامتی ما کمک کند.

طبیعت به عنوان مادری مهربان توانایی‌های خود را در دادن بهترین خوردنی های مفید به ما نشان داده و بادمجان نیز خاصیت های فراوانی برای ما داشته و در تغذیه ما نقش بسزایی دارد. بادمجان دارای فسفر، ویتامین هایA و B و آهن و کلسیم می باشد و خاصیت ضد ویروسی دارد.


>>بیشتر بدانید: چجوری یه کشک بادمجان خوشمزه درست کنیم؟


طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان و فواید بی نظیر آن

با خوردن بادمجان خوابی راحت خواهید داشت، بادمجان مویرگ ها را تقویت می کند، بادمجان نوعی سبزیجات است که باعث هضم بهتر غذا می‌شود و یبوست را از بین می‌برد و قند خون را کنترل می‌کند و برای افراد دیابتی مفید است و باعث می‌شود تا موها بهتر رشد کنند و از سرطان جلوگیری می کند، بادمجان باعث می شود سیستم ایمنی بدن بالا برود و استخوان ها هم محکم شود و هزاران فواید دیگر.

کشکی که برای بادمجان استفاده می شود باعث کاهش وزن می‌شود، استخوان‌ها را تقویت می‌کند و باعث سلامت قلب می‌شود و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و پوست را سالم و درخشان می کند و باعث سلامت مغز و رشد آن می شود و از وجود عفونت ها جلوگیری می کند.


>>بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجون پلوی قزوینی


طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان خوش مزه و مفید:

  1. بادمجان ۴ عدد
  2. کشک ۱/۲ پ
  3. نعنا خشک ۲،۳ ق
  4. مغز بادام، پسته یا گردو ۱/۳پ
  5. سیر ۲عدد
  6. روغن مقداری
  7. نمک مقداری

بادمجان طبع سردی دارد و مغز گردو دارای طبع گرم است. وقتی که با هم استفاده شود برای بدن مفید است خصوصاً در فصل سرد سال البته می توان به جای مغز گردو از مغز های دیگری مانند پسته و بادام نیز استفاده کرد.


>>حتما بدانید: طرز تهیه ترشی بادمجان؛ راحت و خوش خوراک!


طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان:

مرحله اول:

بادمجان ها را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید و برش های باریک بدهید.


مرحله دوم:

پیازها را هم می توانید رنده کنید و هم حالت نگینی خرد کنید.


مرحله سوم:

کشک را کمی حالت آب دار اما غلیظ کنید و کناری بگذارید.


مرحله چهارم:

روغن را در ماهیتابه ریخته و روی شعله می گذاریم داغ شود.


مرحله پنجم:

بادمجان ها را در ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.


مرحله ششم:

پیازها را سرخ کرده و نعنا ها را داخل آن می ریزیم تا کمی سرخ شود.


مرحله هفتم:

بادمجان های سرخ شده را می کوبیم و خوب له می کنیم.


مرحله هشتم:

همه مواد را با هم میکس کرده به گونه‌ای که خوب یک دست شود.


مرحله نهم:

کشک را به مواد اضافه کرده و مغزها را روی آن می ریزیم و روی شعله نگه داشته هم می زنیم و بعد خاموش می کنیم.


مرحله دهم:

در یک ظرف زیبا و مناسب کشک بادمجان را ریخته و تزئین می کنیم.


این غذا یک غذای بسیار خوش مزه است که حتی کودکان نیز آن را دوست دارند نوش جان.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=378802

برچسب ها

ثبت نظر

-