طرز تهیه پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

  • کد خبر : 376203
  • 08 شهریور 1400 - 13:00
طرز تهیه پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

به گزارش نیوز: پاناکوتا جز اون دسته دسر هایی به حساب میاد که همراه انواع میوه ها خیلی لذیذ میشه و از طرفی خیلی راحت و بدون دردسر میشه درستش کرد و فوق العاده هم خوش طعمه پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی از نکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

مواد لازم برای طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • خرمالو: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۶ گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

۱. برای شروع کافیه تا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشیم و بذاریم چند دقیقه‌ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت‌تر آب میشه.

۲. با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه میدیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه.

۳. حالا خامه، شیر، شکر و وانیل رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون میکنیم.

۴. باید دقت کنیم تا حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه کافیه. حالا شعله رو خاموش میکنیم.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی/این دسر شکلاتی خوشمزه را از دست ندهید!

۵. خرمالو‌هایی که داریم رو از پوست جدا کرده و داخل غذاساز میریزیم.

طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

۶. با توجه به اینکه دوست داریم بافت خرمالو داخل پاناکوتا معلوم باشه یا نه پوره‌اش میکنیم.

۷. حالا پوره‌ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم.

۸. مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه.

۹. مرحله‌ی آخر اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدن مواده.

۱۰. حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبامون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمشون تا خودشنو بگیرن.

۱۱. برای در آوردن پاناکوتا آماده هم فقط کافیه تا قالب هارو برای چند ثانیه داخل آب ولرم بذاریم تا پاناکوتا از قالب جدا بشه و راحت برگرده.

۱۲. حالا پاناکوتای خوشمزه‌مون حاضره.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=376203

ثبت نظر

-