به گزارش نیوز: باسلوق انار یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینهای و همینطور بدون نیاز به فر میتوانید یک باسلوق لقمهای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه می شود و به همین دلیل به عنوان سوغات این شهرها شناخته می شود. علاوه بر این باسلوق به عنوان یک شیرینی مناسبتی هم شناخته می شود که در فصل زمستان تهیه می شود. در این مطلب به شما طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه برای دسر شبهای زمستانی آموزش می دهیم.
مواد لازم
- رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
- روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
- پودر نارگیل: ۲ پیمانه
- دانه انار: ۱/۴ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- گلاب: ۱/۲ پیمانه
- نشاسته گل: ۵۰ گرم
- آب انار: ۱ پیمانه
طرز تهیه باسلوق انار
۱. آب انار را با نشاسته در کاسهای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.
۲. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کمکم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ماست ژلهای خامهای یک دسر خنک و خوشمزه
۳. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
۴. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید. سینیای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
۵. کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لولهای درآورید، وقتی باسلق لولهای شد روی آن دانههای انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.
۶. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود. بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۷. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برشهای عرضی بزنید.