طرز تهیه ژله انار خونگی؛ طعمش حرف نداره

  • کد خبر : 376044
  • 31 تیر 1400 - 13:01
طرز تهیه ژله انار خونگی؛ طعمش حرف نداره

به گزارش نیوز: ژله انار این ژله با اون ژله‌های انار همیشگی یه فرق خیلی بزرگ داره و اونم اینه که کاملا طبیعیه و به جای اسانس انار با آب انار طبیعی درست میشه.در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه ژله انار رو آموزش دهیم. درست کردنش به نسبت ژله‌های آماده یکم زحمت داره، ولی وقتی نوش جونش کنین متوجه میشین که خیلی خیلی به زحمتش می‌ارزیده، چون طعمش حرف نداره.

مواد لازم برای طرز تهیه ژله انار

  • آب انار طبیعی: ۳ لیوان
    • آب: ۱ لیوان
    • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری سر صاف (منظور پیمانه‌ی اندازه گیری استاندارد قاشق غذاخوری است)
    • شکر: به میزان لازم

    طرز تهیه ژله انار

    طرز تهیه ژله انار

    ۱. برای تهیه این ژله خوشمزه اول از همه باید آب انارو بگیریم و برای این کار هم از راه‌های مختلفی میشه استفاده کرد. یه کاری که من معمولا انجام میدم اینه که انارو مثل شکل زیر از وسط نصف میکنیم و بعد با دستگاه آب پرتقال گیر برقی عین یه پرتقال آب میگیرمش. اینطوری کل آب دونه‌های انار گرفته میشه و هدر نمیره.

    ۲. حالا آب انار رو داخل یه کاسه میریزیم و میذاریم کنار تا مخلوط ژلاتین هم حاضر بشه.

    ۳. برای تهیه مخلوط ژلاتین ابتدا آب رو داخل یه قابلمه میریزیم و پودر ژلاتین رو روش میپاشیم. اینطوری ژلاتین آب رو به خودش میگیره و بعدا راحت‌تر داخل آب حل میشه.

    ۴. حالا مخلوط رو با شعله‌ی ملایم هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه.

    >>>بیشتر بخوانید:

    طرز تهیه ژله رولی؛ دسری رنگی رنگی

    طرز تهیه ژله انار

    ۵. بعد با توجه به شیرینی که میپسندیم به مخلوط شکر اضافه کرده و باز هم میزنیم تا شکر هم کاملا حل بشه.

    ۶. حالا مخلوط ژلاتین رو داخل آب انار میریزیم و همشون میزنیم بعد اضافه کردن ژلاتین آب انار یک مقدار کدر میشه و رنگش تغییر میکنه که کاملا طبیعیه.

    ۷. حالا مایه ژله رو داخل قالب میریزیم.

    ۸. قالب هارو برای ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببندن و بعد هم از قالب درش میاریم. همون طور که میبینین پالپ‌های آب انار طبیعی بالای ژله (درواقع ته قالب) جمع شده.

    ۹. این ژله فوق العاده خوشمزه و تروتازه است و مطمئنم که خیلی از مزه‌اش لذت میبرین.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=376044

ثبت نظر

-