طرز تهیه کدوپلو/کئی پلای مازنی

  • کد خبر : 375414
  • 09 بهمن 1399 - 9:46
طرز تهیه کدوپلو/کئی پلای مازنی

 

اگر به شهرهای شمالی کشور که سفر کنید می‌توانید بهترین و متفاوت‌ترین غذاهای محلی را تجربه کنید. تنوع غذایی شهرهای شمالی ایران زبانزد خاص و عام است و طرفداران دو آتیشه خود را دارد. یکی از این غذاهای جذاب کدو پلو مازندران است که با نام‌های کهی پلا و کئی پلا نیز شناخته می‌شود. کدو پلو غذای محلی آمل است.

 کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • کدو تنبل: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کدو پلو

>>>بیشتر بخوانید:

خورشت ترشه تره؛ غذای محبوب گیلانی ها/ آموزش آشپزی

طرز تهیه کدوپلو:

  1. برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.


2. حالا کدو‌هایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.


3.پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.


4. حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.


5. در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.


6. فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.


7. کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانه‌های انار ترش سرو میشه.

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=375414

ثبت نظر

-