ذرت مکزیکی خانگی؛ از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی!

  • کد خبر : 374860
  • 09 بهمن 1399 - 3:42
ذرت مکزیکی خانگی؛ از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی!

 

 

نیوز – ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد.ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی در سرتاسر دنیاست.

ورژن خونگی ذرت مکزیکی میتونه با توجه به سلیقه خودمون طبخ بشه. ضمن اینکه میتونیم طوری تهیه‌اش کنیم که مواد مضر کمتری وارد بدنمون بشه. در اینجا دستور کامل تهیه ذرت مکزیکی رو با نکات و جزئیاتش توضیح میدم.

بلال مناسب ذرت مکزیکی

اگه فصل بلال باشه بدون شک استفاده از بلال برای تهیه هر نوع خوراکی که توش ذرت داره بهتره، اما باید به یک نکته توجه کنید. اینکه شیر بلال‌هایی که ما معمولا به صورت کبابی مصرف میکنیم مناسب ذرت مکزیکی نیستن. نوعی بلال هست که طول کوتاه تری داره و دانه هاش درشت‌تر و کمی زرد‌تر هست. اون نوع از ذرت خیلی مناسب‌تر و شیرین تره.

ذرت مکزیکی خانگی؛ از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی!

دون کردن بلال

شاید از دور کار خیلی سختی به نظر برسه که بلال‌ها رو دونه دونه دون کنیم، ولی فوتش اینه که یه چاقور نوک تیز بردارید و از یکی از شیار‌های دونه‌های ذرت فرو کنید تا به چوب وسط برسه و بعد چاقو رو کمی مورب از بالای بلال تا پایینش بکشید. به همین سادگی یک ردیف کامل بلال دون میشه.

زمان پخت

ذرت تازه در زمان حدود ۱۰ دقیقه کاملا میپزه. بهترین روش برای پختن ذرت بخار پز کردن اون هست؛ که اگه بخار پز هم نداشتید با یه آبکش روی قابلمه‌ای که توش آب در حال جوش هست بذاریدش و درش رو ببندید تا کاملا بپزه.

یا اینکه با مقداری آب بذارید روی حرارت تا کم کم به قل زدن بی افته و بپزه. بعد از پخت ذرت‌ها رو آبکش کنید تا آب اضافی شون کاملا خارج بشه.

آپشن های قابل تغییر

ذرت مکزیکی‌هایی که بیرون معمولا میبینیم اگه خیلی خفن باشن توشون از کالباس و چیپس خلالی و قارچ هم استفاده شده. من قارچ رو خیلی باهاش موافقم، ولی کالباس و چیپس رو پیشنهاد نمیکنم. اگه خیلی دلتون خواست که این موارد رو هم در ذرت مکزیکی تون داشته باشید، کالباس رو باید نگینی خرد کنید و قبل از اضافه کردن سس مایونز، به ذرت و قارچ اضافه کنید. چیپس خلالی رو هم در آخرین مرحله یعنی بعد از پنیر بهشون اضافه کنید.

مواد لازم:

ذرت مکزیکی خانگی؛ از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی!

  • ذرت پخته شده: ۵۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز: ۱/۲ پیمانه
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

۱.

قبل از هر چیز به یکی از روش‌هایی که بالا توضیح دادم ذرت هاتون رو آماده کنید و بپزید. قارچ‌ها رو به صورت ورقه‌ای برش بزنید. در ظرف گودی مقداری کره بریزید و قارچ‌ها رو اضافه کنید تا کمی تفت بخورن. بعد ذرت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

۲.

اگه دوست داشتید در این ترکیب کالباس داشته باشید باید در این مرحله کالباس‌های خرد شده رو اضافه کنید.

۳.

ادویه‌هایی که توضیح دادم رو اضافه کنید و سس مایونز رو هم اضافه کنید و ذرت‌ها رو باهاش مخلوط کنید.

۴.

مقدار سس مایونزی که در مواد اولیه گفتم حداقل مقداری هست که میتونه استفاده بشه و این مقدار تا ۱/۵ پیمانه میتونه افزایش پیدا کنه. مقدار زیاد سس باعث میشه ذرت مکزیکی تون حالت روان‌تر و لطیف تری پیدا کنه. اگه از چیپس خلالی استفاده میکنید الان وقت اضافه کردنش هست.

۵.

در آخر هم از روی حرارت بردارید و پنیر رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن و پنیر‌ها لابلای ذرت‌های داغ ذوب بشه. موقع سرو میتونید مقداری آویشن اضافی روی ذرت مکزیکی تون بپاشید.

ذرت مکزیکی خانگی؛ از محبوب‌ترین فست فودهای خیابانی!

ورژن رژیمی ذرت مکزیکی دیگه ماهیت ذرت مکزیکی نخواهد داشت بلکه میشه سالاد قارچ و ذرت که به نظرم هم خیلی خوشمزه اس و هم بسیار سالم و مغذی. کافیه قارچ رو بلانچ کنید به این صورت که به یکباره قارچ‌ها رو بریزید توی آب جوش و بعد از یکی دو تا قل آب کش کنید و بریزید توی آب یخ. بعد هم ورقه ورقه اش کنید و با ذرت‌های بخار پز شده مخلوط کنید. ادویه‌های دلخواهتون رو بزنید و مقداری روغن زیتون و آبلیمو به این ترکیب اضافه کنید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سوپ ذرت غلیظ و خامه‌ای با دو رنگ متفاوت

کوکوی ذرت ساده و پنیری، برای دوست‌داران ذرت

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=374860

برچسب ها

ثبت نظر

-