مرغ شکم پُر گیلانی شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی؛ سنتی و آبرومند/آموزش آشپزی

  • کد خبر : 374278
  • 08 بهمن 1399 - 21:58
مرغ شکم پُر گیلانی شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی؛ سنتی و آبرومند/آموزش آشپزی

 

 

نیوز:مرغ شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی سرو میشه. مرغ شکم پر شمالی رو می‌تونید بدون فر، داخل قابلمه روی گاز یا داخل فر با فویل تهیه کنید. مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن.

مرغ شکم پُر گیلانی شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی؛ سنتی و آبرومند/آموزش آشپزی

ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

مواد لازم:

مرغ شکم پُر گیلانی شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی؛ سنتی و آبرومند/آموزش آشپزی

  • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.

برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

۲.

حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

۳.

روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

۴.

حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

۵.

بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

۶.

دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

۷.

مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

۸.

حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

۹.

مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

۱۰.

حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

مرغ شکم پُر گیلانی شکم پُر گیلانی به همراه پلو زعفرانی؛ سنتی و آبرومند/آموزش آشپزی

>>>بیشتر بخوانید:

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست می‌چسبه!

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

 

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=374278

برچسب ها

ثبت نظر

-