نیوز: سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما میتوانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.سمبوسه یکی از غذاهای محبوب در جنوب کشورمان است که البته اصلیت کاملا ایرانی ندارد و در کشورهای دیگر هم به شیوههای متفاوتی تهیه میشود و انواع مختلفی دارد. در کشور خودمان سمبوسه معمولا با پیاز داغ و سیب زمینی و سبزیجات معطر درست میشود و مزه تند و لذیذی دارد اما همانطور که گفتیم شما با اضافه کردن مواد دلخواهتان میتوانید سمبوسههای متفاوتی تهیه کنید.
برای مثال سمبوسه با سبزیجات و پودر کاری که در هند دستورالعمل اصلی برای تهیه این غذا است، میتواند دستورالعمل این بار شما برای تهیه یک سمبوسه خوشمزه باشد. برای تهیه این سمبوسه هندی علاوه بر سیب زمینی و پیاز به سبزیجات دیگری مثل هویج و نخود فرنگی نیاز است. البته که به دلخواه میتوانید سبزیجات و مواد دیگری هم اضافه کنید. سمبوسه هندی برای کسانی که رژیم غذایی وگان یا گیاهخواری دارند هم میتواند یک گزینه مناسب برای تنوع غذاییشان باشد.
مواد لازم میانی:
- روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
- میخک: ۶ الی ۷ عدد
- تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
- زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
- تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
- زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- چوب دارچین: یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
- فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
- سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
- لیمو: یک عدد
- نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم خمیر:
- آرد: یک کیلوگرم
- نمک: ۲ قاشق چای خوری
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنیها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود.
۲٫
سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.
۳٫
پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.
۴٫
ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخکها را از مواد جدا کنید.
طرز تهیه خمیر:
۱٫
برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.
۲٫
خمیر را ورز داده و سپس گلولههایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.
۳٫
گلولههای خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).
۴٫
سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبهها را روی هم بگذارید.
۵٫
سمبوسهها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
یه سمبوسه خوشمزه با خمیر یوفکا
آموزش پخت غذای حاضری برای آدمهای خسته
معروف ترین غذاهای بالی؛ سفری به این جزیره در اندونزی!