تهیه‌ی باقلوا خانگی در منزل

  • کد خبر : 372983
  • 08 بهمن 1399 - 9:11
تهیه‌ی باقلوا خانگی در منزل

 

 

در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می‌شناسند، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه میگردد، ولی ما می‌توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم‌ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • مایه داخل باقلوا
  • پودر پسته یا بادام ۳۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • هل ۱/۲ قاشق غذا خوری

شربت باقلوا

  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب ۲ لیوان
  • گلاب ۱/۲ لیوان

مواد لازم لواش باقلوا

  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • شیر ۱ استکان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • گلاب به مقدار لازم
  • آرد سفید به مقدار لازم

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

طرز تهیه

مرحله اول: مایه داخل باقلوا

پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.

مرحله دوم: شربت باقلوا

شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.

گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!

>>>اخبار مرتبط:

طرز تهیه‌ی معروف‌ترین شیرینی‌های روسیه

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

مرحله سوم: لواش باقلوا

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.

روغن و زرده‌های تخم مرغ را مخلوط کنید.

شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.

مرحله چهارم: آماده سازی باقلوا

مرحله اول

از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.


مرحله دوم

جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!


مرحله سوم

لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه‌های مواد بپاشید.


مرحله چهارم

مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیر‌های لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.


مرحله پنجم

کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.


مرحله ششم

پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.


مرحله هفتم

پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.


مرحله هشتم

در صورت تمایل می‌توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلوا‌ها بریزید.

وب سایت سر آشپز پاپیون

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=372983

برچسب ها

ثبت نظر

-