چیز‌کیک یخچالی با ژله و بیسکوییت؛ از خوشمزه‌ترین دسر‌ها/آموزش مرحله به مرحله

  • کد خبر : 372933
  • 08 بهمن 1399 - 8:29
چیز‌کیک یخچالی با ژله و بیسکوییت؛ از خوشمزه‌ترین دسر‌ها/آموزش مرحله به مرحله

 

 

نیوز: چیز‌کیک یخچالی از خوشمزه‌ترین دسر‌ها است که طعم و مزه‌ای بسیار عالی دارد و می‌توانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید.چیز‌کیک یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرها در دنیا است.

چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز‌کیک رو درست کنین.

مواد لازم:

چیز‌کیک یخچالی با ژله و بیسکوییت؛ از خوشمزه‌ترین دسر‌ها/آموزش مرحله به مرحله

  • بیسکوییت: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • کره:۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
  • آب: ۱/۳ پیمانه
  • پودر شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه

طرز تهیه:

چیز‌کیک یخچالی با ژله و بیسکوییت؛ از خوشمزه‌ترین دسر‌ها/آموزش مرحله به مرحله

۱٫

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

۲٫

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

۳٫

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

۴٫

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

۵٫

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

۶٫

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

۷٫

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

۸٫

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

۹٫

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

۱۰٫

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم…

چیز‌کیک یخچالی با ژله و بیسکوییت؛ از خوشمزه‌ترین دسر‌ها/آموزش مرحله به مرحله

>>>بیشتر بخوانید:

پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی

طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

پاناکوتا زعفرانی؛ دسری بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=372933

برچسب ها

ثبت نظر

-